Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
25 NİSAN Perşembe 02:53

Ankara Büyükşehir Belediyesi,“İlk Yardım Farkındalık Semineri” düzenledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi vatandaşları bilinçlendirerek farkındalık oluşturmak amacıyla başlattığı eğitim çalışmalarına devam ediyor.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 19-11-2022 14:13
Ankara Büyükşehir Belediyesi,“İlk Yardım Farkındalık Semineri” düzenledi.

Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı Yaşlılar ve Gençler Bilgi Erişim Merkezine üye 65 yaş üstü yaklaşık 100 yaşlı vatandaşa “İlk Yardım Farkındalık Semineri” düzenledi.

ABB Sağlık İşleri Daire Başkanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürü Mustafa Can, “Aile Yaşam Merkezlerimizde düzenlediğimiz ilk yardım eğitimleri serimize bugün Yaşlılar ve Gençler Bilgi Erişim Merkezimizde devam ediyoruz. İlk yardım eğitimlerimizi tüm aile yaşam merkezlerimizde sürdürmeye devam edeceğiz” derken, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Yaşlılar ve Gençler Bilgi Erişim Merkezi Sorumlusu Sema Özsoy, şunları söyledi:

“65 yaş üzeri üyelerimize evlerinde olası bir kazaya etkin müdahale edebilmeleri için ilk yardım eğitimi düzenledik. Eğitime katılım ve ilgi oldukça fazlaydı. Periyodik aralıklarla eğitimlerimize devam edeceğiz.”  

ABB İlk Yardım Eğitmeni Damla Yücel ise “Her yaştan vatandaşımız bizim için çok kıymetli. Bugün burada yaşlılar için ilk yardım farkındalık eğitimi veriyoruz. Cankurtaran bu bilgiler her yaşta vatandaşımız için çok gerekli. ‘Biliyorsak müdahale edelim bilmiyorsak dokunmayalım’ sloganını buradan vurguluyoruz” diye konuştu.

Ruken KocaRuken Koca

Ruken Koca Haberleri ve Köşe Yazıları

YORUMLAR