Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
05 MAYIS Pazar 16:01

ANKARA BÜYÜKŞEHİRDEN ATATÜRK ÇİÇEĞİ İLE ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentli öğretmenlerin “24 Kasım Öğretmenler Günü”nü Atatürk Çiçeği ile kutladı. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Başkentin merkez ilçelerindeki yaklaşık 1590 okulu ziyaret ederek okul müdürü ve öğretmenlere ANFA Bitki Evi’nde yetiştirilen Atatürk Çiçeği başta olmak üzere sıklamen, kalanchoe ve begonya gibi çiçeklerle sürpriz yaptı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-11-2022 14:11
ANKARA BÜYÜKŞEHİRDEN ATATÜRK ÇİÇEĞİ İLE ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda, “Gelecek değerli öğretmenlerimizin eseri olacak. Sonsuz özveriyle yarınlarımızı aydınlatan bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “24 Kasım Öğretmenler Günü”nde Başkentli öğretmenleri yalnız bırakmadı. 

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Başkentin merkez ilçelerindeki yaklaşık 1590 okulu ziyaret ederek okul müdürü ve öğretmenlere ANFA Bitki Evi’nde yetiştirilen Atatürk Çiçeği başta olmak üzere sıklamen, kalanchoe ve begonya gibi pek çok çiçekle sürpriz yaptı.

Başkan Mansur Yavaş da sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “Gelecek değerli öğretmenlerimizin eseri olacak. Sonsuz özveriyle yarınlarımızı aydınlatan bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun” dedi.

 

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR