Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
02 MAYIS Perşembe 03:00

Ankara'da “trende yangın ve yolcu kurtarma tatbikatı” gerçekleştirildi.

EGO Genel Müdürlüğü ANKARAY İşletmesi Şube Müdürlüğü ve Ankara İtfaiyesi’nin ortaklaşa düzenlediği tatbikata ABB Sağlık İşleri Daire Başkanlığı da sedye ve ambulansla destek verdi. Tatbikat kapsamında vagonda çıkan yangın kısa sürede söndürülürken, yaralıların tahliyesi de başarıyla yapıldı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-11-2022 11:03
Ankara'da “trende yangın ve yolcu kurtarma tatbikatı” gerçekleştirildi.

EGO Genel Müdürlüğü, bir taraftan toplu taşıma araçlarında konforu artıracak çalışmalara imza atarken diğer taraftan da yolcu güvenliğini en üst seviyeye çıkarmak için olası kazaların en az zararla atlatılması için çalışmalar gerçekleştiriyor.

EGO Genel Müdürlüğü ANKARAY İşletmesi ve Ankara İtfaiyesi; kent içi ulaşımında önemli yere sahip olan ANKARAY hattının Maltepe İstasyonu’nda ortaklaşa bir tatbikata imza attı. ABB Sağlık İşleri Daire Başkanlığı’nın da sedye ve ambulansla destek verdiği “trende yangın ve yolcu kurtarma tatbikatı” başarılı bir şekilde tamamlandı.

Maltepe İstasyonu’na yanaşan içi duman dolu vagona giren Ankara İtfaiyesi ekiplerinin, yolcuları başarılı bir şekilde çıkardığı tatbikatta, vagon içindeki duman da kısa sürede tahliye edildi.

Yaralılara acil durum ekiplerinin müdahalede bulunduğu tatbikatta, yaralılar trenden çıkarılarak sedyeye alındı ve bekleyen ambulanslara götürüldü.

 

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR