Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
20 NİSAN Cumartesi 01:18

Annesi Öldürülen Kız: ’50 kere şikayet ettik, Allah belanızı versin’ diye feryat etti

Aksaray’da bir kadın sokak ortasında eşi tarafından öldürüldü. Annesini kaybeden genç kız isyan etti: “50 kere şikayet ettik, 50 kere, hepinizin Allah belasını versin.”

KADIN
Giriş Tarihi : 26-06-2021 00:40
Annesi Öldürülen Kız: ’50 kere şikayet ettik, Allah belanızı versin’ diye feryat etti
" Haberin Videosu : Kadın cinayeti: telefon kamerasına yansıdı. Kızı ’50 kere şikayet ettik, Allah belanızı versin’

Aksaray’da sokak ortasında kocası tarafından öldürülen Yemen Akkurt'un kızı Gül Akkurt, “Annem savcıdan koruma istedi, 'size zarar vermeden koruma veremem' dendi. Al zarar verdi koru şimdi annemi” diye tepki gösterdi.

DHA'nın haberine göre, Eşref Akoda, işe gitmek için evden çıkan eşi Yemen Akoda’yı sokakta silahla vurdu. Akoda, silah sesi üzerine mahalleye giden polislerin üzerine de ateş açtı; polislerin karşı ateşinde yaralandı.

Karı koca, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Acil serviste tedaviye alınan çift müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

‘Annem yaşıyor mu, yaşasın ne olur annem’

Silah sesleriyle uyanan kadının genç kızı ise aşağıya indiğinde annesini kanlar içinde yerde yatarken buldu.

Göz yaşları içinde feryat eden genç kız “Annem yaşıyor mu? Yaşasın ne olur annem. 50 kere şikayet ettik, 50 kere, hepinizin Allah belasını versin” diye haykırdı.

 

Gül Akkurt, kendisine ait Twitter hesabından annesinin daha önce savcıdan koruma istediğini, şiddet, küfür ve kötü muameleye uğradığını kaydetti. Akkurt, “Annem savcıdan koruma istedi size zarar vermeden koruma veremem dedi. Al zarar verdi koru şimdi annemi al. Haberleri yapan gazeteciler evimizin adresine kadar yazıyorlar ama iki kelime edemiyorlar bu cinayetle ilgili. Polisleri arıyoruz dalga geçiyorlardı” ifadelerini kullandı.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR