Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
20 NİSAN Cumartesi 16:32

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Halk Otobüslerini Denetledi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Zabıtası trafik ekipleriyle birlikte ilçenin farklı noktalarında denetim gerçekleştirdi.

SON DAKİKA
Giriş Tarihi : 07-03-2023 16:34
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Halk Otobüslerini Denetledi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Zabıtası ve trafik ekipleri, halk otobüslerinin güvenli ve rahat bir ulaşım hizmeti sunmasını sağlamak için denetimler gerçekleştirdi.

Denetimlerde, otobüslerin 65 yaş üstü vatandaşların taşınması, evrak işleri, trafik kurallarına uyum, temizlik ve genel kurallar konusunda incelenmesi yapıldı.

Kurallara uygun çalışan otobüs ve sürücülere teşekkür edilirken, kuralları aksatan ve uygun davranmayanlar ise uyarıldı. Ticari taksiler de benzer bir denetimden geçirildi. Müşteri memnuniyeti ve evrak kontrolü yapan ekipler, taksicilere de kurallara uyulması konusunda hatırlatmada bulundu. Denetimlerin bundan sonra da devam edeceği açıklandı.

Antalya's Transport Authorities Conduct Inspections to Ensure Safe and Comfortable Travel for Elderly Passengers

Antalya Metropolitan Municipality's Transport Inspectors and traffic police have conducted inspections on public buses to ensure safe and comfortable transportation for elderly passengers, focusing on their transportation, documentation, compliance with traffic rules, cleanliness, and general regulations. The bus drivers and companies who comply with the rules were praised, while those who do not were warned. A similar inspection was also carried out on taxi drivers to ensure compliance with regulations and customer satisfaction. The inspections will continue in the future to ensure safe and satisfactory travel for all passengers.

Keywords: Antalya, transport, inspection, elderly passengers, public buses, compliance, regulations, taxi drivers, customer satisfaction.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR