Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
18 NİSAN Perşembe 22:10

Avukat Mustafa Dirier, halka hizmet etmek için Birecik'te esnaf ve hemşerileriyle buluşuyor

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Avukat Mustafa Dirier, seçim çalışmaları kapsamında Birecik ilçesinde esnaf ve hastane ziyaretleri gerçekleştirdi. Esnaf ziyaretleri sırasında esnafların sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini paylaşan Dirier, vatandaşların memnuniyetiyle karşılaştı. Hastane ziyaretinde ise hasta ve hasta yakınlarıyla görüşen Dirier, her zaman halkın yanında olacaklarını vurguladı ve İYİ Parti'nin seçim sürecinde değil her zaman halkın yanında olduğunu belirtti

SİYASET
Giriş Tarihi : 01-05-2023 04:38   Güncelleme : 07-05-2023 03:08
Avukat Mustafa Dirier, halka hizmet etmek için Birecik'te esnaf ve hemşerileriyle buluşuyor

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Avukat Mustafa Dirier, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimler öncesi seçim çalışmaları kapsamında Birecik ilçesinde esnaf ve hastane ziyaretlerinde bulundu.

Dirier, Birecikli esnaflarla yaptıkları ziyarette onları dinleyerek kendi çözüm önerilerini paylaştı. Aldığı olumlu tepkilerden mutluluk duyan Dirier, halka hizmet etmek için elinden geleni yapacağını  belirterek, “Halkımızın her şeyine en iyisine layık” dedi.

Birecik Devlet Hastanesi'nde yatan yatalak hasta ve yakınlarını da ziyaret edip, hastalarla birebir görüştü. Hemşehrilerinin yanında olduğunu vurgulayan Dirier, İYİ Parti'nin sadece seçim süreci olmadığını, her zaman Birecik halkının yanında olduğunu belirtti.

Hastanede hekimlerden bilgi alan Dirier, geçmişte yaşanan sıkıntıları dile getireceğini, İYİ Parti'nin iktidara geldiğinde her şeyi daha iyi değerlendireceğine inandığını söyledi. Dirier, aday olmadan önce de Birecik halkının her sorununa çözüm üretmesini belirterek, "Birecik halkı Dirier ailesinin ve akrabalarının her zaman desteklediklerini bilirler ve bundan sonra da her zaman olduğu gibi telefonumun açık olduğunu söylemek istiyorum" dedi.

Anadolu Haberler Muhabiri ile yaptığı röpörtajda,Değerli Birecikli hemşerilerim ben Avukat Mustafa Direr yaklaşık 10 yıldır şehrimizde avukatlık mesleğini icra etmekteyim.

14 Mayıs'ta olacak olan genel seçimlerde Şanlı Urfa'dan milletvekili adayıyım iyi partiden milletvekili adayı olmadan önce ülkemizde mevcut iktidarın demokrasiden ve adaletten gittikçe uzaklaşması ve bu durumda ülkemizde halkımızın artık ekonomiye olan güveninin kalmadığından dolayı bu duruma dur demek adına İYİ Parti'den milletvekili adayı oldum.

Ülkemizde, kamu kurumlarında liyakatın olmaması, kamu kurumlarında gereğinden fazla kişilerin çalışması ve bunların kamuya bir külfet olarak yansıması ülkemizi ekonomik anlamda çok ciddi olarak sorunlara meydana getirmektedir.

Öğrencilerimizin sorunlarını çözmekte onlarla birlikte olacağım. Amacımız bu seçimlerden sonra Ankara'ya gidip veya evimizde oturup insanlarımızın sorunlarına duyarsız olmak değil, her zaman onlarla birlikte olmak. şeklinde konuştu.

Haberin ingilizce açıklaması: 

Good Party Şanlıurfa deputy candidate, lawyer Mustafa Dirier, visited the tradesmen and hospital in Birecik district as part of his election campaign before the General Elections to be held on May 14, 2023.

During the visit to Birecik tradesmen, Dirier listened to them and shared his own solutions, expressing his happiness for the positive reactions he received. He stated that he would do his best to serve the people and said, "Our people deserve the best in everything."

Dirier also visited bedridden patients and their relatives at Birecik State Hospital and had one-on-one conversations with the patients. Emphasizing that he was by the side of his fellow citizens, Dirier stated that İYİ Party was not just for the election period, but was always by the side of Birecik people.

After getting information from doctors at the hospital, Dirier said that he believed that İYİ Party would evaluate everything better when they came to power and that he would express the past problems. He stated that before becoming a candidate, he provided solutions to every problem of Birecik people, and said, "Birecik people know that they always supported the Dirier family and relatives, and I would like to say that my phone will always be open as it has always been."


Editör: Hüseyin Bozkurt.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR