Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 14:12

Ayvalık'ta Seçim Rüzgarı: Başkan Ergin, Halkla Buluşma Gezilerine Start Verdi

Ayvalık’ta 150 Evler Mahallesi eski garajdaki Muharip Gaziler Derneği Ayvalık Şubesi’nde gazilerle bir araya gelen Başkan Ergin’i, Şube Başkanı Mehmet Kıranoğlu ile şube yöneticileri ve gazilere karşıladı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 01-02-2024 10:54
Ayvalık'ta Seçim Rüzgarı: Başkan Ergin, Halkla Buluşma Gezilerine Start Verdi

Ayvalık Belediyesi’ne ait eski garajdaki dernek binasının yanındaki dükkânı geçtiğimiz aylarda kendilerine tahsis etmesi nedeniyle Belediye Başkanı Mesut Ergin’e teşekkür eden gaziler, yeniden belediye başkanlığı adaylığı yolunda Mesut Ergin’e başarı diledi.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette konuşan Belediye Başkanı Mesut Ergin,  eski garaj önünde çalışmaları sürdürülen parka “Gaziler Parkı” isminin verileceğini bildirdi; parka bu ismin çok yakışacağını belirten Başkan Ergin, “Ülkemizin bekası için canlarını hiç düşünmeden feda eden şehitlerimiz başta olmak üzere, bağımsızlığımız için kanlarını hiç düşünmeden akıtan gazilerimiz her zaman baş tacımızdır. Şehit ailelerimiz ve gazilerimize hizmet etmek bizim için büyük bir onurdur. Bu yüzden de her zaman şehit ailelerimiz ve gazilerimizin yanında olduk, her zaman da olacağız” diye konuştu.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR