Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 13:47

BAŞKAN ALBAYRAK: KADIN İSTİHDAMINI ARTIRMAYA DEVAM EDİYORUZ

Her alanda kadın istihdamını artırmak ve kentte yaşayan kadınları üretime teşvik etmek amacıyla birçok örnek projeye imza atan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kadın otobüs şoförü alımı yaparak bu alandaki çalışmalarına bir yenisini daha ekledi ve Tekirdağ’da kadın otobüs şoförleri dönemini başlattı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-09-2023 12:41   Güncelleme : 09-09-2023 12:41
BAŞKAN ALBAYRAK: KADIN İSTİHDAMINI ARTIRMAYA DEVAM EDİYORUZ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin otobüs şoförlüğü ilanına başvurarak gerekli tüm şartları başarı ile yerine getiren Gülendam Yıldız ve Filiz Kocaarslan işbaşı yaptı.

Kadın otobüs şoförlerini ilk iş günlerinde ziyaret eden ve birlikte kısa bir test sürüşü yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, her alanda kadın istihdamını artırmaya devam ettiklerini belirterek, “Kadınlarımız hayatın her alanında var olduklarını bir kez daha gösterdiler. Kadınlarımız yeri geliyor evde çalışıyorlar yeri geliyor iş hayatında kendilerini gösteriyorlar. Erkeklerin yaptıkları her işi yapabildiklerini her platformda ispatlıyorlar. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak kadın istihdamını artırmak için birçok proje üretiyoruz. Artık otobüslerimizde de kadınlarımız iş başında. Kadın otobüs şoförlerimiz Gülendam ve Filiz hanımı yeni göreve başladıkları ilk günde ziyaret ettik. Kadınlarımızı hayatın her alanında görmek bizi çok mutlu ediyor. Kadın şoförlerimize görevlerinde başarılar diliyorum. Kadının gücü ve desteği ile şehrimiz daha güzel oluyor.” Dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin kadın otobüs şoförleri de Başkan Albayrak’a nazik ziyaretinden ve kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler ve görevlerini layıkıyla yerine getireceklerini dile getirdiler.   

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR