Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 02:38

Başkan Albayrak'tan Eğitime Destek: Okul Ziyaretleri Sürüyor

Başkan Şeref Albayrak, Halfeti'de eğitim camiasıyla bir araya gelerek, öğrencilere ve öğretmenlere güç veren okul ziyaretleriyle ilçenin geleceğine ışık tutuyor.

SİYASET
Giriş Tarihi : 27-11-2023 17:22   Güncelleme : 28-11-2023 10:17
Başkan Albayrak'tan Eğitime Destek: Okul Ziyaretleri Sürüyor

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, ilçedeki eğitim camiasıyla sağlam bir bağ kurma ve eğitimdeki gelişmeleri yakından takip etme misyonunu sürdürüyor. Halfeti Anadolu Lisesi, Yunus Emre Ortaokulu, Atatürk İlkokulu ve Şair Nabi İlkokulu'nu ziyaret ederek haftasına başlayan Başkan Albayrak, bu ziyaretlerinde öğrencilerle ve öğretmenlerle bir araya gelerek eğitimdeki yeniliklere odaklandı.

Başkan Albayrak, ziyaretlerin merkezinde öğretmenler odasında gerçekleştirdiği samimi sohbetlerle, eğitimcilerin bakış açısını anlamaya ve eğitimdeki başarıyı artırmak adına neler yapılabileceğini değerlendirmeye odaklandı. Aynı zamanda öğrencilerle bire bir vakit geçirerek, onlara başarılar diledi ve gelecekteki hedefleri hakkında konuştu.

Başkan Albayrak, ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada, "Öğretmenlerimizin özverisi ve öğrencilerimizin motivasyonu bizi gururlandırdı. Eğitim camiasının bir parçası olarak, geleceğimizi aydınlatacak genç nesiller için çabalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Bu anlamlı ziyaretlerle, eğitimin toplumumuzdaki önemini bir kez daha vurgulayarak, eğitim camiamızdaki dayanışmayı güçlendirmeyi hedefliyoruz. Geleceğin liderleri olan öğrencilerimize ve onları yönlendiren öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

 

Editör: Hüseyin Bozkurt

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR