Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
29 NİSAN Pazartesi 11:06

BAŞKAN ALTAY YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek adaylara başarılar dileyerek, gençlere hedeflerine ve hayallerine ulaşmaları yolunda destek olmayı sürdüreceklerini belirtti.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-06-2023 14:44   Güncelleme : 17-06-2023 14:44
BAŞKAN ALTAY YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Başkan Altay; “Gençlerimiz, ülkemizi çok daha parlak yarınlara taşıyacak en önemli hazinemiz, övünç ve gurur kaynağımızdır. Hafta sonu gerçekleşecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı, gençlerimizin hayallerine atacağı en büyük adımlardan biri olacaktır. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarı ve zihin açıklığı diliyorum. Sonuç ne olursa olsun onlar bizim her daim en kıymetlimizdir. Gençlerimizin hedeflerine ve hayallerine ulaşmaları için tüm imkânlarımızla destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

17 ve 18 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek sınavlar esnasında öğrencilerin dikkatlerinin dağılmaması için gürültü kirliliğine sebebiyet verilmemesini isteyen Başkan Altay, özellikle trafikte çok daha duyarlı olunması gerektiğinin altını çizdi.

ADAYLARA VE REFAKATÇİLERE ÜCRETSİZ ULAŞIM

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girecek adaylara ulaşım kolaylığı sağlamak adına Konya Büyükşehir Belediyesi’nin toplu ulaşım araçları tüm adaylara, refakatçilere ve sınavda görevli personele sınav tarihlerinde ücretsiz olarak hizmet verecek.

Kampüs Tramvay Hattı, hafta içi tarifesi ile çalışacak ve hattaki tüm tramvay seferleri kampüs içerisine giriş yapacak. Sınav günü ulaşım sorunu yaşanmaması için otobüsler için de ilave seferler düzenlenecek.

Sefer saatlerine “atus.konya.bel.tr” ve “Konya Akıllı Kent Mobil Uygulaması”ndan ulaşılabiliyor.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR