Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 20:53

Başkan Mirkelam'dan Eğitimcilerle İstişare

"Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, Türk Eğitim-Sen İlçe Temsilciliği'ni ziyaret ederek eğitim alanındaki gelişmeleri değerlendirdi."

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-03-2024 03:16   Güncelleme : 01-03-2024 18:41
Başkan Mirkelam'dan Eğitimcilerle İstişare

Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam'ın Türk Eğitim-Sen İlçe Temsilciliği'ni ziyareti, ilçedeki eğitim camiasıyla yakın ilişkisinin bir göstergesi olarak ön plana çıktı. Ziyaret esnasında eğitim alanındaki güncel konular ve belediyenin eğitim projeleri üzerine verimli bir diyalog gerçekleşti. Türk Eğitim-Sen üyeleri, Başkan Mirkelam'ın nezaket ziyaretini memnuniyetle karşılayarak, ilçenin eğitim vizyonuna olan katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Başkan Mirkelam'ın eğitimcilerle yakından ilgilenmesi ve onların beklentilerini dinlemesi, eğitim alanındaki başarılı çalışmaların takdir edildiğinin bir işareti olarak yorumlandı. Eğitimcilerin herhangi bir talepte bulunmaması, Başkan Mirkelam'ın görev süresi boyunca eğitim alanında yaptığı etkili çalışmaların memnuniyetle karşılandığının bir kanıtı oldu.

Ziyaretin sonunda, eğitimcilerin 31 Mart 2024 yerel seçimlerde Başkan Mirkelam'a tam destek sözü vermesi, ilçedeki eğitim camiasının liderine olan güvenin bir tezahürü olarak değerlendirildi. Başkan Mirkelam'ın eğitim alanındaki başarılı politikalarını devam ettirme konusundaki kararlılığı, ilçede eğitimin daha da ileriye taşınması adına umut verici bir işaret olarak kabul edildi.

Türk Eğitim-Sen İlçe Temsilcisi Selçuk Tuncay, gazetecilere verdiği röportajda, "Bu akşam sendikamıza Birecik Belediye Başkanı ve aynı zamanda 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı Birecik Belediye Başkan adayı olan Sayın Mahmut Mirkelam ziyarete geldi. Ziyaret esnasında ise ilçemizin eğitim konusuyla ilgili çeşitli istişarelerde bulunduk. Kendisi, 2019'dan 2024 yılına kadar Birecik'teki eğitimle ilgili yaptığı belediyenin çalışmalarını anlattı. Biz de bu çalışmalardan dolayı kendisine çok teşekkür ettik ve aynı zamanda sendika olarak ilçenin eğitimiyle ilgili eksik gördüğümüz noktaları kendisine aktardık. Kendisi de Allah'ın izniyle 30 Mart seçimlerinden sonra bu eksikliklerle ilgili gerekli çalışmaları yapacağının sözünü verdi bize. Biz de kendisine bu nazik ziyaretten dolayı teşekkürlerimizi sunduk." şeklinde konuştu.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR