Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
28 MART Perşembe 22:15

Başkan Şerifoğulları,Kursiyerlere Katılım Belgelerini Verdi

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme ve Eğitim Merkezi (EBEGEM)'de vatandaşlara yönelik düzenlenen eğitimler devam ediyor.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 30-11-2022 16:50
Başkan Şerifoğulları,Kursiyerlere Katılım Belgelerini Verdi

İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı  Muhammed Sadettin Güler tarafından kendini tanıma-Swot Analizi, iyi bir özgeçmişin nasıl hazırlanacağı, mülakat teknikleri, iş görüşmelerinde nasıl davranılması gerektiği, işveren beklentileri ve iş arama kanalları gibi konular hakkında eğitim verildi.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları EBEGEM'de düzenlenen İş Kulübü Eğitimleri kapanış programına İŞKUR Elazığ İl Müdürü Abdullah Balcı ile birlikte katıldı.

İŞKUR Elazığ İl Müdürü Abdullah Balcı yaptığı konuşmada, "Bu eğitimler sizin öz güveninizi, iş arama becerilerinizi artırmak ve nasıl iş ararız gibi sorularınızı cevaplandırmak için çok kıymetli. Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları sağ olsun pırıl pırıl bir eğitim merkezi yaptırdı. Allah kendisinden razı olsun. Bizlere bu imkanı verdiği için kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Amacımız sizlerin motivasyonunu yükseltip sahada daha etkin ve daha verimli iş aramanızı sağlamak. Bizler aracıyız, eğitim kurumu değiliz. Elimizden geldiği sürece sizleri eğitmek istiyoruz. Sizler belli eğitimlerden geçmişsiniz. Sahada daha nasıl etkin iş ararız ve bu işlere nasıl yerleşebiliriz gibi sorularınızı cevaplandırmak için buradayız." dedi.

Engelsiz Yaşam Merkezi'nin çatısı altında verilen eğitimlerin önemine vurgu yapan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, "Rutin belediyecilik hizmetlerimizin yanı sıra aynı zamanda sosyal ve kültürel belediyecilik anlayışıyla da şehrimize katkı sunmaya devam ediyoruz. İçinde bulunduğumuz Engelsiz Yaşam Merkezi'miz sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden bir tanesidir. Seçim öncesi taahhütlerimizden biri olan Engelsiz Yaşam Merkezi'mizi hayata geçirirken aynı zamanda EBEGEM ve ADEM'in de çok güzel ve nezih bir ortamda sizlere hizmet verebilmesi adına bu binayı yaptık. Bugünde buraya gelip sizleri ve bu ortamı görünce çok mutlu olduk. İŞKUR İl Müdürlüğü'müz ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'müz 2 günlük eğitimi sizlere sundular. Değerli hocalarımız bu eğitimle birlikte hem motivasyonunuzun ve öz güveninizin artması hem de bundan sonraki hayatınızda rahat bir şekilde iş bulabilmeniz için sizlere eğitimler verdiler. Bu eğitimin verilmesinde emeği geçen İŞKUR İl Müdürümüze, eğitim veren hocalarımıza ve sizlere şükranlarımı sunuyorum. Aldığınız belgelerin hayırlara vesile olmasını ve iş bulmanıza vesile olmasını yüce Rabbimden temenni ediyorum." dedi.

Başkan Şerifoğulları, konuşmasının ardından 2 gün süren eğitimin sonunda İş Kulübü Eğitimleri'nde eğitim alan katılımcılara katılım belgesi verdi.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları tören sonrası ise Engelsiz Yaşam Merkezi'nde el işi ve müzik kurslarında eğitim alan kursiyerleri ziyaret ederek kursiyerlerle sohbet etti.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR