Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 10:46

Başkan Yalçın, Çanakkale Kara Zaferi Sergisi Açılışı ve Su Medeniyetleri Müzesi İncelemeleri

Kayseri Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, mesaisine Kiçiköy Mahallesi Gölbaşı Meydanı’nda başladı. Buradaki Osmanlı Kültür Sokağı'nda Talas Belediyesi tarafından tarihi bir konakta yapılan Çanakkale’den Cumhuriyete 100. Yıl Müzesi’ni inceleyen Başkan Yalçın, burada başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürlerinden bilgiler aldı.

YEREL
Giriş Tarihi : 03-01-2024 07:45
Başkan Yalçın, Çanakkale Kara Zaferi Sergisi Açılışı ve Su Medeniyetleri Müzesi İncelemeleri

Çanakkale Kara Zaferinin yıl dönümü olan 9 Ocak’ta açılışı gerçekleştirilecek sergiye kendisine ulaştırılan gülle ve matarayı hediye eden Başkan Yalçın, sergideki eserleri de tek tek inceledi.

Başkan Yalçın daha sonra Gölbaşı Meydanında bulunan ve Talas Belediyesi tarafından Su Medeniyetleri Müzesi’ne dönüştürülecek olan yer altındaki tarihi sarnıca geçti.

Burada çalışanlarla sohbet ederek kolaylıklar dileyen Başkan Yalçın, bölüm bölüm düzenlemesi tamamlanan yerlerde incelemelerde bulundu.

Başkan Yalçın incelemesinin ardından meydandaki esnaf ve vatandaşlara selam vererek hal ve hatırlarını sordu. Esnaf ve vatandaşların sıcak ve samimi karşılamalarına Başkan Yalçın da aynı şekilde karşılık verdi.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR