Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 08:57

Başkanı Mahmut Mirkelam Şehit ve Gazi Aileleriyle Akşam Yemeğinde Buluştu

Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, şehit ve gazi ailelerine olan derin saygısını ve minnetini bir kez daha yemek programında gösterdi.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 29-02-2024 04:06   Güncelleme : 29-02-2024 05:49
Başkanı Mahmut Mirkelam Şehit ve Gazi Aileleriyle Akşam Yemeğinde Buluştu

Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, şehit yakınları, gaziler ve ailelerine yönelik düzenlediği akşam yemeği programında duygu dolu anlar yaşandı. Mirkelam, yaptığı konuşmada, “Gazilerimiz ve şehit aileleri bizim için her şeydir. Bugün rahat bir şekilde uyuyabiliyorsak, onların sayesindedir” dedi.

Birecik'teki bir restoranda gerçekleştirilen yemeğe Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam'ın yanı sıra Başkan Yardımcıları Adnan Yaşar, Sait Bağlı, Aile Sosyal Hizmetler Müdürü Hüseyin Sert,Şehit Gazi Birlik-Sen Sendika Temsilcisi  Abdullah Uçar ve çok sayıda gazi ve şehit ailesi katıldı.

Katılımcılarla yakından ilgilenen ve onlarla sohbet eden Başkan Mirkelam, gazilere ve şehit ailelerine büyük önem verdiklerini vurgulayarak, “Bugün sizlerle bir arada olmaktan mutlu ve gururlu hissediyoruz. Geceleri huzur içinde uyuyabiliyorsak, şehit ve gazilerimizin fedakarlıkları sayesindedir. Onların hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizin önünde saygıyla eğiliyorum” şeklinde konuştu. 

Yemekte yer alan 15 Temmuz gazisi Mehmet Adanır, “Sayın Belediye Başkanımız Mahmut Mirkelam'a nazik daveti için teşekkür ederim. Önümüzdeki yerel seçimde başkanımıza tam destek olacağız” derken, Kore Gazisi Mustafa Nadir Göksel ise, “Nazik davetiniz için teşekkür ederim. Bu seçimde başkanımızı destekleyeceğiz” şeklinde konuştu.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR