Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 04:46

BELEDİYEMİZDEN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE YAKACAK DESTEĞİ VERECEĞĞİNİ BELİRTTİ

Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin, ihtiyaç sahibi ailelere aylık 500 lira olmak üzere üç ay boyunca doğal gaz desteği vereceklerini belirtti.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-11-2022 21:10
BELEDİYEMİZDEN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE YAKACAK DESTEĞİ VERECEĞĞİNİ BELİRTTİ

Belediyemiz kış aylarının yaklaşmasıyla ihtiyaç sahibi aileleri unutmadı. Belediyemiz bünyesinde hizmet veren Hayat Ağacı Derneği, ailelere nakit yakacak desteği sağlayacak. Aylık geliri 5 bin 500 lira ve altında olan ihtiyaç sahibi bütün ailelerin faydalanabileceği yardım için müracaatlar Belediyemizin resmi internet sitesi üzerinden yapılacak. Başvurular 30 Kasım Çarşamba günü mesai bitiminde ise son bulacak.

Belediyemize bağlı Hayat Ağacı ve Gıda Bankası’nda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkanımız Hilmi Bilgin, Sivas Belediyesinin sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden birini sergilediğini söyledi.

Hayat Ağacı Derneği vasıtasıyla gıda başta olmak üzere birçok alanda vatandaşlara destek olduklarını aktaran Başkanımız Bilgin, “Göreve geldiğimiz andan itibaren sosyal yardımları sadece gıda yardımı olarak değil, ihtiyaç sahiplerinin ihtiyacı olan her alanda çeşitlendirerek devam ettirme kararı aldık. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının kömür yardımı yaptığı ailelere odun dağıtıyorduk. Bu nedenle artık Doğal gaz desteği, yakacak yardımı adı altında nakit yardım projemizi 2 yıl önce başlatmıştık. Üç ay boyunca aylık 300 lira olmak üzere 900 lirayı hemşehrilerimizin hesaplarına yatırmıştık. Bu sene de ocak, şubat ve mart aylarında aylık 500 lira olmak üzere toplam 1500 lira doğal gaz yardımını hemşehrilerimizin hesaplarına aktaracağız. “Soğuk günleri paylaşmanın sıcaklığıyla ısıtıyoruz” sloganıyla destek müracaatları bugün itibariyle başlamış olup, 30 Kasım’da sona erecek.” dedi.

Geçen yıl yaklaşık 8 bin aileye destek sağladıklarını anımsatan Başkanımız Hilmi Bilgin, yardımlardan aylık geliri asgari ücretin altında olanların, ailede üzerine araç ve taşınmaz kaydı bulunmayanların, resmi ikamet adresi Sivas merkez olanların ve 18 yaş üstündeki kişilerin faydalanacağını belirtti.

Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin, ihtiyaç sahibi ailelere aylık 500 lira olmak üzere üç ay boyunca doğal gaz desteği vereceklerini belirtti. Belediyemiz kış aylarının yaklaşmasıyla ihtiyaç sahibi aileleri unutmadı. Belediyemiz bünyesinde hizmet veren Hayat Ağacı Derneği, ailelere nakit yakacak desteği sağlayacak. Aylık geliri 5 bin 500 lira ve altında olan ihtiyaç sahibi bütün ailelerin faydalanabileceği yardım için müracaatlar Belediyemizin resmi internet sitesi üzerinden yapılacak. Başvurular 30 Kasım Çarşamba günü mesai bitiminde ise son bulacak. Belediyemize bağlı Hayat Ağacı ve Gıda Bankası’nda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkanımız Hilmi Bilgin, Sivas Belediyesinin sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden birini sergilediğini söyledi. Hayat Ağacı Derneği vasıtasıyla gıda başta olmak üzere birçok alanda vatandaşlara destek olduklarını aktaran Başkanımız Bilgin, “Göreve geldiğimiz andan itibaren sosyal yardımları sadece gıda yardımı olarak değil, ihtiyaç sahiplerinin ihtiyacı olan her alanda çeşitlendirerek devam ettirme kararı aldık. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının kömür yardımı yaptığı ailelere odun dağıtıyorduk. Bu nedenle artık Doğal gaz desteği, yakacak yardımı adı altında nakit yardım projemizi 2 yıl önce başlatmıştık. Üç ay boyunca aylık 300 lira olmak üzere 900 lirayı hemşehrilerimizin hesaplarına yatırmıştık. Bu sene de ocak, şubat ve mart aylarında aylık 500 lira olmak üzere toplam 1500 lira doğal gaz yardımını hemşehrilerimizin hesaplarına aktaracağız. “Soğuk günleri paylaşmanın sıcaklığıyla ısıtıyoruz” sloganıyla destek müracaatları bugün itibariyle başlamış olup, 30 Kasım’da sona erecek.” dedi. Geçen yıl yaklaşık 8 bin aileye destek sağladıklarını anımsatan Başkanımız Hilmi Bilgin, yardımlardan aylık geliri asgari ücretin altında olanların, ailede üzerine araç ve taşınmaz kaydı bulunmayanların, resmi ikamet adresi Sivas merkez olanların ve 18 yaş üstündeki kişilerin faydalanacağını belirtti.

 

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR