Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
29 NİSAN Pazartesi 07:21

Beylikdüzü'nde Kültürsem kurslarına yoğun ilgi

Beylikdüzü Belediyesi tarafından her dönem binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşen Kültürsem Kültür Sanat Kursları’na vatandaşlar bu yıl da yoğun ilgi gösterdi.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 25-09-2023 16:04   Güncelleme : 25-09-2023 16:04
Beylikdüzü'nde Kültürsem kurslarına yoğun ilgi

Beylikdüzü Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Kültürsem Kültür ve Sanat Kursları’nın, 2023-2024 eğitim dönemi kayıtlarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Belediye tarafından ücretsiz olarak düzenlenen kurslarda ilçede yaşayan vatandaşlara, yetişkin ve çocuk kategorileri olmak üzere toplamda 28 farklı branşta eğitim alma imkanı sağlanacak. 7-13 yaş aralığındaki çocukların katılabileceği kültür ve sanat kurslarında; resim, gitar, bağlama, keman, modern dans, halk oyunları, piyano, drama, diksiyon, ingilizce,zeka oyunları ve matematikbranşlarında eğitim verilirken bale branşına ise 5-7 yaş arasındaki çocuklar başvurabilecek.

YETİŞKİNLER İÇİN 12 FARKLI BRANŞ

14 yaş ve üstü vatandaşların katılabileceği yetişkin kurslarında ise; resim, bağlama, gitar, kemençe, ney, halk oyunları, tiyatro, ritim, ahşap yakma,  takı tasarım, ahşap boyama ve temel fotoğrafçılık alanında eğitimlerden yararlanabilecek. Bunun yanı sıra kursiyerler Arapça, İngilizce ve Almanca eğitimleriyle de yabancı dil seviyelerini ilerletebilecek.

 

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR