Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 21:11

Beylikdüzü'nde Spor Tutkusu Devam Ediyor

Beylikdüzü Belediyesi,  ilçe halkını spor ve sağlıklı yaşama teşvik etmek amacıyla çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kış Spor Okulları, Yetişkin Spor Kursları ve engelsiz spor branşlarında eğitimler tüm hızıyla sürerken vatandaşlara sağlıklı spor yapma imkanı da sağlanıyor.

SPOR
Giriş Tarihi : 20-12-2023 15:24
Beylikdüzü'nde Spor Tutkusu Devam Ediyor

Pilates, aerobik, fitness, zumba, yoga ve yüzme olmak üzere birçok farklı branşta eğitim imkanı sunanYetişkin Spor Kursları, ilçenin birçok farklı merkezinde uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleşiyor.

Çocuk ve gençlerin sportif faaliyetlerde bulunması amacıyla düzenlenen Kış Spor Okulları ile ilçede ikamet eden gençler ise basketbol, voleybol, cimnastik, yüzme, satranç, çocuk zumbası, futbol, masa tenisi, taekwondo, kick boks, aikido, tenis ve izcilik gibi birçok farklı branşta ücretsiz olarak eğitim veriliyor. Yoğun ilgi gören kurslarda çocuk ve yetişkin kategorileri olmak üzere toplam 5286 kişi hizmet alıyor.

Öte yandan Kış Spor Okulları’ndaki engelsiz branşlardan50 çocuğun faydalandığını dile getiren müdürlük yetkilileri 2024 Kış Spor Okulları’nın ikinci dönem kayıtlarının ise16 – 29 Ocak tarihleri arasında gerçekleşeceğini belirtiyor. Kayıtların ardından dersler ise 10 Şubat tarihinde başlayacak.2024 Yetişkin Spor Kursları kayıtları 02 – 11 Ocak tarihleri arasında dersler ise 15 Ocak tarihinde başlayacak.

 

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR