Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
18 MAYIS Cumartesi 13:56

Birecik Emniyeti: Huzur ve Güven İçin Gece Gündüz Çalışıyor

Birecik Emniyeti, ilçenin her köşesinde gece gündüz demeden sürdürdüğü etkin denetimlerle, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak için kararlı bir şekilde çalışıyor.

ASAYİŞ GÜVENLİK
Giriş Tarihi : 04-05-2024 22:36   Güncelleme : 05-05-2024 11:19
Birecik Emniyeti: Huzur ve Güven İçin Gece Gündüz Çalışıyor

Birecik İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçe genelindeki denetimler ve huzur uygulamalarına devam ediyor. Son olarak Hal Kavşağı ve Eski Yapıkredi Kavşağı üzerinde yapılan asayiş ve trafik uygulamasında, 210 araç ve 315 şahıs sorgulandı. Bunun yanı sıra Birecik Sahil Caddesi'nde bulunan umuma açık yerlerde de denetimler gerçekleştirildi. Toplamda 5 cafe, 4 çay bahçesi ve 2 oyun parkı incelendi.

Uygulamalar sonucunda 2 araca cezai işlem uygulanırken, 1 şahsın ehliyeti 6 ay süreyle geri alındı. Ayrıca, bir kişi başkasına ait banka veya kredi kartını izinsiz kullanma suçundan aranıyordu ve yakalandı. Bir başka şahıs ise mala zarar verme suçundan aranıyordu ve onun da yakalanması sağlandı.

Birecik İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği bu başarılı operasyonlar, ilçenin huzur ve güvenliğinin sağlanmasına önemli bir katkı sağlıyor. Emniyet güçlerinin vatandaşların güvenliği için gece gündüz çalışmalarını sürdürdüğü belirtiliyor.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR