Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
29 NİSAN Pazartesi 23:10

Birecik İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün Uyuşturucu Operasyonunda 17 Kişiye İşlem Yapıldı

Metamfetamin ve Diğer Uyuşturucularla Mücadele Devam Ediyor. Birecik İlçe Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu kullanımı ve ticaretiyle mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor. Son operasyonlarda ele geçirilen maddeler arasında 84 gram Metamfetamin, 2 gram Bonzai, 4 gram Esrar, bir tabanca ve 1265 paket gümrük kaçağı sigara bulunuyor.

ASAYİŞ GÜVENLİK
Giriş Tarihi : 04-04-2024 04:49
Birecik İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün Uyuşturucu Operasyonunda 17 Kişiye İşlem Yapıldı

Birecik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 18 Mart ile 2 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirdikleri operasyonlarda TCK 191. ve 188. maddeler kapsamında toplam 17 şahsa işlem yaptı. Bu işlemler sonucunda bir kişi tutuklanarak cezaevine gönderilirken, bir kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Üç kişi ise mahkemece serbest bırakıldı. Ayrıca, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımı suçlarından aranan 4 şahıs da yakalanarak adli mercilere sevk edildi. Yakalanan şahıslardan birinin 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlendi.

Kapanış Paragrafı: Birecik İlçe Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürütülen operasyonların devam edeceğini ve halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için azimle çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR