Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 12:15

Birecik Meydan Mahallesi'nde Muhtar Adayı Kazım Özateş Hızlı İlerliyor

Mahalle sakinleri, Kazım Özateş'e olan güvenlerini her geçen gün daha da pekiştiriyor.

SİYASET
Giriş Tarihi : 28-03-2024 09:15   Güncelleme : 28-03-2024 10:09
Birecik Meydan Mahallesi'nde Muhtar Adayı Kazım Özateş Hızlı İlerliyor

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, Birecik Meydan Mahallesi Muhtar adayı Kazım Özateş, seçim çalışmalarını hızlandırdı. Geceleri gündüzleri demeden ev ev ve işyerlerinde esnafları ve mahalle sakinlerini ziyaret eden Özateş, seçmenlerin gönüllerine dokunuyor.

Ayrıca, mahallenin karşılaştığı sorunlara odaklanarak çözüm odaklı projeler hazırlayan Özateş, tüm seçmenlere bu projeleri anlatarak kafalarındaki soru işaretlerini gidermeye çalışıyor. Yanında bulunan yaklaşık elli kişilik bir grupla seçmenlerin gönlünde taht kurmayı hedefleyen Özateş, mahalle sakinlerinden büyük destek görüyor.

Mahalle sakinleri, Muhtar adayı Kazım Özateş'i kucaklayarak duydukları memnuniyeti dile getiriyor. Özateş ise, alacağı sorumluluğun ciddiyetinin farkında olduğunu ve bu sorumluluğun üstesinden geleceğini belirterek, seçmenleri rahatlatıyor ve mahalle sakinlerine ilgilerinden dolayı teşekkür ediyor.

Kazım Özateş'in samimi ve çözüm odaklı yaklaşımı, seçmenler üzerinde olumlu bir etki yaratıyor. Birecik Meydan Mahallesi sakinleri, 31 Mart seçimlerinde Kazım Özateş'e olan desteğini artırarak, mahallelerinde pozitif değişimler görmeyi umut ediyor.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR