Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 10:54

Birecik Ülkü Ocakları, Köprü Camisi Minare Tadilatına Başladı

Birecik Ülkü Ocakları, 6 Şubat Depreminde zarar gören Köprü Camisi'nin minaresini onarma projesini tamamlayarak, halkın takdirini kazandı. Bir memleket sevdalısının desteklediği bu anlamlı çalışma, mübarek bir gecede hayata geçirildi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-02-2024 19:21   Güncelleme : 24-02-2024 19:38
Birecik Ülkü Ocakları, Köprü Camisi Minare Tadilatına Başladı

6 Şubat 2023 depreminin ardından Birecik'te hasar gören binaların onarımları sürerken, Birecik Ülkü Ocakları, Köprü Camisi'nin minaresinin tadilat projesini başlattı. Projenin finansmanına destek olan memleket sevdalısı bir vatandaşın yardımıyla ülkü ocakları tarafından hayata geçirilen bu önemli çalışma, Birecik halkının da takdirini kazandı.

Birecik Ülkü Ocakları Başkanı Salih Başkapan, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Birecik Ülkü Ocakları olarak 6 Şubat Depreminde hasar gören Köprü Camisi'nin minaresi tadilat projesini Allah'ın izniyle tamamladık. Bu anlamlı çalışmanın, mübarek bir gecede gerçekleşmesi bizleri mutlu etti. Projemizin yapılmasına destek veren memleket sevdalısı bir ülkücü kardeşimize teşekkür eder, hayrının kabul olmasını dileriz. Tüm İslam aleminin Kandili kutlu olsun."

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR