Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
01 MAYIS Çarşamba 05:28

Birecik Ülkü Ocakları Ramazan Ayında İhtiyaç Sahiplerini Yalnız Bırakmadı

Şehit Ailelerine ve İhtiyaç Sahiplerine Yardım Kolisi Dağıtıldı

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 31-03-2024 04:57   Güncelleme : 31-03-2024 05:07
Birecik Ülkü Ocakları Ramazan Ayında İhtiyaç Sahiplerini Yalnız Bırakmadı

Birecik Ülkü Ocakları, geleneksel Ramazan yardımlarını bu yıl da esirgemedi. İlçe Başkanı Salih Başkapan önderliğinde, Ülkü Ocakları gençleri, şehit yakınları ve ihtiyaç sahiplerini unutmadı. Gece saatlerinde gerçekleştirilen yardım dağıtımında 750 aileye ulaşıldı.

Başkapan, yaptığı açıklamada, "Her yıl olduğu gibi bu yılda Birecik Ülkü Ocakları olarak bizi bekleyenler var. 'Her Kapıyı Çalacağız, Her Gönüle Gireceğiz' sloganıyla hazırlanan yardım paketlerini, yardımsever vatandaşların katkılarıyla ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdıklarını belirtti.

Mübarek Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatan Ülkü Ocakları, şehit ailelerine ve ihtiyaç sahiplerine destek olmanın önemine vurgu yapıyor. Yardım kolilerinin dağıtımını bizzat gerçekleştiren Başkan Başkapan, "Ramazan ayı paylaşım ayıdır. Örnek olmak ve farkındalık yaratmak her insanın görevidir" diyerek, yardımsever vatandaşları ve Ülkü Ocakları gençlerini teşvik etti.

Bu anlamlı yardım faaliyetiyle, Birecik Ülkü Ocakları, Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde ihtiyaç sahiplerine destek olmayı sürdürüyor. Tüm İslam aleminin mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olması temennisiyle, Ülkü Ocakları, hayırseverlerin katkılarıyla ihtiyaç sahiplerine destek olmaya devam edeceğini belirtti.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR