Bayram öncesi yetim ve öksüz çocuklar başta olmak üzere toplam 100 çocuğa bayramlık kıyafet ve ayakkabı hediye eden Ülkü Ocakları Birecik İlçe Başkanlığı, çocukların yüzlerini güldürdü. İlçe Başkanı Salih Başkapan, hayırseverlerin destekleriyle bu yardımları gerçekleştirdiklerini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Öte yandan, Kadir Gecesi dolayısıyla “İftarın Bereketlensin” projesini hayata geçiren Ülkü Ocakları, ilçe genelinde belirlenen ihtiyaç sahibi 500 aileye gıda desteğinde bulundu. Proje kapsamında ocak üyesi gençler, ailelerin kapısını çalarak tavuk eti dağıttı.

Başkan Başkapan, Ramazan ayının birlik ve dayanışma ruhuna vurgu yaparak, “Bu süreçte ihtiyaç sahibi ailelerimize destek olmak için elimizden geleni yaptık. Yardımda bulunan kıymetli esnaf ve gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah, hayırda yarışmayı bizlere nasip etsin” dedi.