Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
02 MAYIS Perşembe 18:31

Birecik'li İş İnsanı Gökdoğan Aday Adaylığını Açıkladı

İYİ Parti Şanlıurfa teşkilatı STK ‘lardan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Sirhan Gökdoğan , 2023 Milletvekili Seçimlerinde aday adayı olduğunu bir basın açıklaması ile duyurdu.

SİYASET
Giriş Tarihi : 15-01-2023 18:54   Güncelleme : 16-01-2023 20:17
Birecik'li İş İnsanı Gökdoğan Aday Adaylığını Açıkladı

İYİ Parti Şanlıurfa teşkilatı STK ‘lardan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Sirhan Gökdoğan , 2023 Milletvekili Seçimlerinde aday adayı olduğunu bir basın açıklaması ile duyurdu.

Milletvekili açıklamasını İyi Parti binasında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in başdanışmanı ve Şanlıurfa’nın sevilen ismi Ahmet Eşref Fakıbaba eşliğinde yapan Hüseyin Sirhan Gökdoğan’a İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Fedai Çakmaklı, İYİ Parti Şanlıurfa Haliliye İlçe Başkanı Bülent Mermer,İYİ Parti Şanlıurfa Karaköprü İlçe Başkanı Mehmet Yaşar Badıllı İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Ahmet Narin eşlik etti.


İYİLER HERZAMAN KAZANIR
İYİ Parti İl Binasında gerçekleştirilen toplantıya katılan Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba da açıklamalarda bulundu.Fakıbaba açıklamasında;bizler bu ülkenin artık nefes almasını ve devletimizinin huzuru için İYİ Parti ailesini büyüterek yeni bir soluk getireceğimize inanıyoruz.İYİ Lee herzaman kazanır.

Milletvekili Aday Adaylığı açıklamasını yapan Hüseyin Sirhan Gökdoğan yaptığı açıklamada : ” Konuşmalarıma başlamadan önce geçtiğimiz günlerde kalp çarpıntısı ritim bozukluğu sebebiyle tedavi gören Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor acil şifalar diliyorum .İçinde bulunduğumuz hukuksuzluğu liyakatsizliği ve adaletsizliği kabul etmediğimiz için bizlerde bugün ailenin mensubu olup ülkemize umut olmaya devam edeceğiz .dedi .

Ayrıca benim İyiler ailesine katılmamda emeği olan rahmetli İyi Parti Gaziantep İl Başkanı Celal Yıldırıma Allah’tan rahmet diliyorum. Bugün ülkenin umudu varsa bunun mimarı İyi Partinin kuruluşu olmuştur. Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’in önderliğinde önce memleket diyerek cesurlar hareketini başlatan, sorumluluk sahibi kişilerin kararlı duruşu ve azmi sayesinde partimiz kurulmuştur.

İçinde bulunduğumuz hukuksuzluğu, liyakatsizliği ve adaletsizliği kabul etmediğimiz için bizlerde bugün bu ailenin mensubu olup ülkemize umut olmaya devam edeceğiz.

Bugün gençlerimize yaşanabilir, çağdaş medeniyetler seviyesinde bir memleket bırakmak için; hayallerini dahi kuramadığı bu dönemden çıkarmak için, sorumluluk alıp bu dönemi birlikte atlatacağız.

Başkanlık sistemine geçtiğimiz günden beri bu sistemin sonuçlarını, içinde bulunduğumuz acı tabloyla hepimiz yaşayarak öğrenmek zorunda kaldık. Bugün burada ülkenin içinde bulunduğu bu ucube sistemden çıkarıp, Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme geçişte; Ülkeme hizmet etmek için, sorumluluk almak için yürütmüş olduğum STK’dan sorumlu başkan yardımcılığını bırakarak İyi Partiden Milletvekilliğine Aday Adayı olduğumu açıklamak istiyorum.

Şanlıurfa’da yaşıyor görev yaptığım arkadaşlarımla birlikte İl ve İlçelerdeki sorunların çözümlerinin nasıl giderileceğini biliyorum, partimiz bize görev verdiği takdirde sizlerden aldığım güçle bunu yapacağıma inanıyorum.

Bu süreçte desteğini esirgemeyen en başta eşime, aileme ve sizlere teşekkür ediyorum. Genel başkanımızın dediği gibi: Parolamız Vatan; İşareti namus! Pusulamız Devlet; İğnesi Millet! Kahrolsun istibdat; Yaşasın hürriyet! Sağ olun, var olun. Hepinizi Saygıyla selamlıyorum.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR