Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 19:50

Birecik'te AK Parti'den 6 Aday Adayı Belli Oldu

2024 yerel seçimlerine sayılı aylar kala, Şanlıurfa'da AK Parti'de belediye başkan aday adaylığı başvuruları tamamlandı. Bu süreçte, Birecik ilçesinde özellikle dikkat çeken bir gelişme yaşandı. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Av. Faruk Pınarbaşı'nın kızı Funda Gülgün'ün, Birecik Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adayı olduğu öğrenildi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 23-11-2023 00:33   Güncelleme : 23-11-2023 01:08
Birecik'te AK Parti'den 6 Aday Adayı Belli Oldu

Funda Gülgün'ün aday adaylığıyla birlikte Birecik'te toplamda 6 isim, AK Parti'den belediye başkanlığı için yarışmaya hazırlanıyor. Diğer aday adayları arasında Müslüm Işık, Mustafa Yaşar, Mehmet Açar, Erol Açılan, ve Salih Aloğlu yer alıyor.

Özellikle Av. Faruk Pınarbaşı'nın kızı Funda Gülgün'ün adaylığı, yerel siyasette sürpriz bir etki yaratmış durumda. Şanlıurfa'da yoğun ilgi ve katılımın olduğu aday adaylığı sürecinin ardından, AK Parti içindeki değerlendirme süreci başlayacak ve resmi aday belirlenecek.

Birecik halkı, önümüzdeki yerel seçimlerde kimin AK Parti'den Belediye Başkan adayı olarak seçmene sunulacağını merakla beklerken, aday adayları da projelerini ve vizyonlarını vatandaşlarla paylaşma fırsatı bulacak.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR