Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 17:32

Birecik'te Cumhur İttifakı Buluşması: Mirkelam Ülkü Ocakları'nda

Mahmut Mirkelam, Ülkü Ocakları'nın sağlam desteğiyle Birecik'in geleceğini şekillendirirken, birlik ve beraberlik içinde ilçemize hizmet etme azmini her zamankinden daha güçlü bir şekilde sürdürüyor.

SİYASET
Giriş Tarihi : 23-02-2024 21:43   Güncelleme : 24-02-2024 00:13
Birecik'te Cumhur İttifakı Buluşması: Mirkelam Ülkü Ocakları'nda

31 Mart 2024 yerel seçimlerine az bir süre kala, Birecik'te siyasi atmosfer hareketlendi. Mevcut belediye başkanı Mahmut Mirkelam ve yeni başkan adayı olarak belirlenen Mahmut Mirkelam, ilçe başkanı Halil Yavuz ve yönetimiyle birlikte Birecik Ülkü Ocakları'na ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretleri sırasında, Ülkü Ocakları Başkanı Salih Başkapan ve yönetimi ile ülkücü gençler tarafından sıcak bir şekilde karşılanan yeni aday Mahmut Mirkelam, Ülkü Ocakları konferans salonunda gençlerle samimi bir sohbet gerçekleştirerek gönüllerini aldı.

Ziyarette, Ülkü Ocakları Başkanı Salih Başkapan, Cumhur İttifakı'nın önemine vurgu yaparak, AK Parti'nin Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam'a verdikleri desteğin devam edeceğini belirtti. Başkapan, "Mirkelam Başkanımızın liderliğinde Birecik'imizde güzel hizmetlerin devam edeceğine yürekten inanıyoruz. Cumhur İttifakı olarak, birlik ve beraberlik içinde Birecik'imizi daha da ileriye taşımak için bir aradayız."

Mirkelam, ziyaret sırasında ilçede devam eden projelerden bahsederek, Millet Parkı'nın yapım aşamasından, sebze halinin yeni yerine taşınmasına, hayvan pazarından yeni projelere kadar çeşitli konuları ele aldı. Ayrıca, üniversite hazırlıkta olan gençlere iyi bir yer kazanmaları halinde burs vereceği sözünü verdi. Ülkü Ocakları camiasında sevilen ve vatandaşların sevgisini kazanmış olan başkan adayı Mirkelam'a, Ülkü Ocakları yönetimi tarafından "Mahmut abi" lakabıyla hitap edildi.

Güzel geçen sohbetin ardından tatlı ikramı yapıldı.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR