Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 16:27

Birecik'te Resim Sergisi ve Canlı Müzik Etkinliği

Birecik'te düzenlenen resim sergisi ve müzik dinletisi gecesi, sanatın gücünü ve birlikteliğin coşkusunu bir araya getirerek unutulmaz anlar yaşattı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-02-2024 16:11   Güncelleme : 24-02-2024 11:19
Birecik'te Resim Sergisi ve Canlı Müzik Etkinliği

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Birecik Gençlik Merkezi ve Birecik Hüseyin Mirkelam Halk Eğitimi iş birliğiyle düzenlenen resim sergisi ve müzik dinletisi gecesi, sanatseverlerle buluştu. Geceye, Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm Dal, İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdulkerim Tatlı, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Müslüm Şahin ve birçok sivil toplum kuruluşu müdürleri ile davetliler katıldı.

Gecede, Halk Eğitimi Merkezi'ne bağlı usta öğreticiler ve kursiyerler tarafından hazırlanan resim sergisi ve el sanatları ile birlikte müzik dinletisi gerçekleştirildi. İzleyicilere coşkulu anlar yaşatan etkinlik, sanatın farklı alanlarındaki yetenekleri bir araya getirdi.

Programın sonunda, tüm kursiyerlere ve eğitmenlere teşekkür belgesi takdim edilerek katılımları için teşekkür edildi. Bu anlamlı etkinlik, sanatseverler arasında büyük ilgi gördü ve katılımcılar arasında olumlu izlenimler bıraktı.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR