Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
30 NİSAN Salı 03:35

Birecik'te Seçim Heyecanı Dorukta: Kılıç Ailesinden Büyük Destek!

Mirkelam, Birecik'in geleceği için umut ışığımızdır, ona her zaman destek olacağız.

SİYASET
Giriş Tarihi : 30-03-2024 12:15   Güncelleme : 30-03-2024 16:06
Birecik'te Seçim Heyecanı Dorukta: Kılıç Ailesinden Büyük Destek!

Birecik'te 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala hareketli anlar yaşanıyor. AK Parti'nin encumen adayı Funda Gülgün ve Kurtuluş Mahallesi'nden Fidel Kılıç önderliğinde yaklaşık 500 kişi, AK Parti Birecik Belediye Başkanı ve başkan adayı Mahmut Mirkelam'a destek olmak için bir araya geldi.

Kız Meslek Lisesi yanında toplanan kalabalık, coşkuyla AK Parti seçim bürosuna doğru konvoy oluşturarak yol aldı. Bu destek gösterisiyle birlikte, Birecik halkının Mirkelam'a olan güveni bir kez daha gözler önüne serildi.

Kılıç Ailesi'nden Fidel Kılıç, yaptığı açıklamada, Başkan adayı Mahmut Mirkelam'a her daim tam destek vereceklerini belirterek, "Birecik'imizin Mirkelam Başkan'a ihtiyacı var. Biz de her zaman yanında olacağız ve destek vereceğiz." ifadelerini kullandı.

Birecik halkı, 31 Mart yerel seçimlerinde değişim ve gelişim için büyük umutlarla AK Parti'nin yanında yer alıyor.

 

Birecik'te 31 Adarê Hilbijartina Yerel a bi rêya deman şan û qalikên pêşketî derdikevin. Çanda AK Partiyê ya encumenî, Funda Gülgün û Fidel Kılıç ji Mahalleya Kurtuluş ên navçeya Birecikê dijberiya 500 kesan, ji bo piştgiriya Serokê Belediyayê û Serokê hilbijartinê Mahmut Mirkelam hatin cem hev.

Ji aliyê Fidel Kılıç ê Keliç a Malbata Kılıç, li ser destpêkirinê got, "Pêşîdarê Serokê hilbijartinê Mahmut Mirkelam, emê herdem piştgiriya tam bide û got, "Birecik'a me, Serokê Mirkelam'a gelek hewceye. Em ê herdem li pêşê wê bin." De Klîma Birecik'ê, li ser destpêkirinê li Biroka Hilbijartina AK Partiyê de gelek armanc û pêdiviyên mezin heye.

Birecik'a, ji bo guhertin û pêşketinê di Hilbijartinên Yerel a 31 Adarê de hêvîyên mezin li pêş ve têne.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR