Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 15:37

Bozdağ: Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Şanlıurfa'yı ve Halkını Seviyor

"Şanlıurfa'nın gelişimine katkı sağlamak için çalışan TBMM Başkan Vekili Bekir Bozdağ, milletin istikrar taleplerine kulak veriyor ve AK Parti'nin güçlü liderliği altında Türkiye'nin geleceğine olan güveni vurguluyor."

SİYASET
Giriş Tarihi : 02-12-2023 18:01   Güncelleme : 02-12-2023 18:20
Bozdağ: Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Şanlıurfa'yı ve Halkını Seviyor

TBMM Başkan Vekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ Şanlıurfa'da

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkan Vekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Şanlıurfa'ya bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere geldi.

Bozdağ, Irak'ın kuzeyinde Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Fevzi Kızıltaş'ın ailesine taziyelerini iletecek ve ardından öğle saatlerinde Şanlıurfa Ticaret Borsası'nı ziyaret edecek.

AK Parti'ye katılım programına katıldıktan sonra Büyükşehir Belediyesi'nin toplu açılış törenine iştirak edecek olan Bozdağ, Türkiye'de siyasi istikrar, güven iklimi, güçlü ve doğru yönetim olduğunu vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:

"31 Mart yerel seçimlerinde de milletin sesine kulak veren, milletin talepleriyle örtüşen adımlar atan, milletin tayin ettiği istikamette yürüyen AK Parti, yine milletin iradesiyle en güçlü ve en başarılı sonucu alacaktır. Şanlıurfa'mızda da aynı şey olacaktır. Ona da yürekten inanıyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan hem Şanlıurfa'yı hem de Şanlıurfalıları çok sever. Her defasında Urfa'dan bahsettiği zaman kendi evinden, ailesinden bahseder gibi bahseder. Urfa'ya dair bugüne kadar hangi talebi götürdüysek her daim en büyük desteği aldık. Cumhurbaşkanımızı, inşallah 31 Mart'ta da yalnız bırakmayacağız."

AK Parti'nin kapılarının herkese açık olduğunu dile getiren Bozdağ, millete hizmet eden bir parti olduklarını sözlerine ekledi.

Haber Editör: Müslüm Güç

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR