Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 16:12

Bursa Yıldırım'da YIL-MEK Eğitimleri Devam Ediyor

Yıldırım Belediyesi, ilçe sakinlerini sanatla buluşturmak, yeteneklerini keşfederek hayallerini gerçekleştirmek için Yıldırım Meslek Edindirme Kursları’nda (YIL-MEK) onlarca dalda sanat ve meslek eğitim kursu veriyor.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 24-01-2024 11:49
Bursa Yıldırım'da YIL-MEK Eğitimleri Devam Ediyor

Alanında usta eğitmenler eşliğinde kursiyerlere; gitar, bağlama, keman, piyano, koro, gibi müzik ile ilgili kursların yanı sıra; drama, diksiyon, tiyatro, edebiyat, fotoğraf ve halk oyunları alanlarında da eğitimler Haberleri">eğitimler veriliyor.

El becerilerini ve yeteneklerini keşfetmek isteyenler ise el sanatları alanında tezhip, hüsn-i hat, minyatür, resim atölyesi gibi kurslarda eğitim alabiliyor. Ara dönemde de 9 merkeze 25 farklı branşta ek kayıt açtıklarını ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Hemşehrilerimizin kişisel gelişimlerine ve el becerilerinin gelişimine katkı sağlamak için hizmet veren YIL-MEK’te kursiyerlerimiz eğitimlerini tamamladıktan sonra, yeni bir meslek sahibi olabiliyor, kendi işlerini kurabiliyor, sanatsal yönlerini geliştirerek birbirinden değerli sanat eserleri meydana getirebiliyorlar. Tüm hemşehrilerimizi Yıldırım Meslek Edindirme Kursları’na bekliyoruz” dedi.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR