Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 13:20

Bursa'da 40 Bin Fidanla Yeşeren 100 Binlik Orman Projesi

​​​​​​​ Orman Genel Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen proje kapsamında 21 Mart Orman Haftası’nda Bursa’da hatıra ormanı oluşturuldu.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-03-2024 10:51
Bursa'da 40 Bin Fidanla Yeşeren 100 Binlik Orman Projesi

Balıkesir’de 60 bin, Bursa’da 40 bin adet fidanın dikilmesiyle başlatılan “Geleceğimizin Sigortası Ormanlarımız” projesi kapsamında çocuklara yönelik ana teması “ormanların önemi” olan bir resim yarışması düzenlenmesi planlandı.

Amaçlarının sürdürülebilir bir dünya için çevreye katkı sağlayan marka olmak olduğunu belirten Neova Sigorta Genel Müdürü Neslihan Neciboğlu, Türkiye'nin geleceği ve sürdürülebilirlik adına gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleriyle hem doğaya hem de geleceğimize yatırımda bulunduklarını söyledi. Ormanların da geleceğin sigortaları olduğu bilinciyle projeyi hayata geçirdiklerini söyleyen Neciboğlu, "Ormanların önemini gelecek nesillere daha iyi aktarabilmek adına 8-12 yaş grubu için ana teması ‘ormanların önemi’ olan bir resim yarışması düzenliyoruz. Önümüzdeki dönemde de çevre dostu başka projelerimizi de hayata geçirmeyi planlıyoruz. Amacımız sürdürülebilir bir dünya için hayatın her alanında daha sorumlu ve çevreye katkı sağlayan bir marka olmak" diye konuştu.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR