Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
05 MAYIS Pazar 21:02

Bursa'da Dijital buluşmalarda gündem; Etkili İletişim

Bursa Büyükşehir Belediyesi, gençlerin teknolojiyi doğru ve verimli bir şekilde kullanmalarını desteklemek amacıyla düzenlediği Yeni Nesil Dijital Medya Buluşmaları serisine devam ediyor. Bu serinin dördüncü etkinliği, "Etkili İletişim" konusuna odaklanacak. Alanında uzman radyo programcıları ve TV spikerleri, katılımcılarla etkili iletişimin püf noktalarını paylaşacaklar.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 06-06-2023 13:22   Güncelleme : 06-06-2023 13:22
Bursa'da Dijital buluşmalarda gündem; Etkili İletişim

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Yeni Nesil Dijital Medya Buluşmaları serisi büyük bir ilgiyle karşılanıyor, özellikle Haberleri">gençler arasında popüler hale geliyor. Bu serinin dördüncü etkinliği, "Etkili İletişim" temasıyla gerçekleştirilecek. Program, 10 Haziran Cumartesi günü saat 19.30'da Orhangazi Kültür ve Gençlik Merkezi'nde düzenlenecek ve TGRT Haber Spikeri Mehmet Aydın, Turkuaz Radyo Programcısı Hop Dedik Ayhan, Radyo D Programcısı Hilal Özgani ve Number One FM Programcısı Kadir Çetin gibi uzman isimleri konuk edecek.

Katılımcılarla interaktif bir söyleşi formatında gerçekleşecek olan programda, konuk uzmanlar, "Jest ve mimikler karşımızdakilere ne anlatır?", "Türkçe neden yazıldığı gibi okunmaz?" ve "Topluluk önünde konuşurken neden heyecanlanırız?" gibi sorulara cevap verecek ve etkili iletişim konusundaki püf noktalarını paylaşacaklar.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR