Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 16:37

BUSİAD'da Yazı Karşılama Gecesi Kutlandı

Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar, iş insanlarından deprem bölgesine desteklerini sürdürmelerini istedi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-06-2023 12:00   Güncelleme : 22-06-2023 12:00
BUSİAD'da Yazı Karşılama Gecesi Kutlandı

BUSİAD yönetim Kurulu Başkanı Küçükkayalar, deprem nedeniyle üyelerle buluşmaların sekteye uğradığını ifade ederek, “Ancak biz bu sırada, faaliyetlerimizi sürdürdük” dedi. Yapılan etkinlikler hakkında da bilgiler veren Küçükkayalar, Bursa vizyonu çalışması ve hazırlanana afet rehberlerine de değindi.

Yeni oluşan Meclis ve Hükûmetten de beklentilerini dile getiren Küçükkayalar, “Güven ve istikrar ortamının en kısa sürede sağlanmasını diliyoruz ve bekliyoruz. Biliyoruz ki güven ve istikrar bize öngörülebilirliği getirir. Bu üç koşul ne kadar kısa sürede sağlanabilirse bizler de yeni yüzyılımızın olmazsa olmazı olan “Dijital, Yeşil ve Toplumsal Dönüşümler” üzerine o kadar daha çabuk eğilir ve daha etkin çalışmalar yaparız.

Unutmayalım ki ülkemizin daha hızlı, daha dengeli, daha verimli, daha çevreci, daha katma değerli, daha sosyal, kısacası daha fazla kalkınması bu üçlü dönüşümü olabildiğince çabuk başarmasından geçmektedir” dedi.

 

 

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR