Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 08:38

Büyükşehir Belediyesi'nden Çorlu'daki Öğrencilere Sömeşter Sürprizi

Sosyal belediyeciliğin başarılı örneklerini ortaya koyan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Belediyesi iş birliği ile ilçede karnelerini alarak sömestr tatiline giren öğrenciler için buz pateni pisti kurdu.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-01-2024 12:22
Büyükşehir Belediyesi'nden Çorlu'daki Öğrencilere Sömeşter Sürprizi

Çorlulu çocuklar, Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle hayata geçirilen buz pateni pistinde sömestr tatili boyunca gönüllerince eğlenme imkânı bulacaklar. Eğitmenler eşliğinde buz pateni deneyimi yaşayacak olan çocuklar, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çorlu Belediyesi'ne teşekkür ettiler.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çorlu Belediyesi tarafından ilçe halkını kış sporlarıyla tanıştırmak ve sömestr tatilinde olan öğrencilerin eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak için açılan buz pateni pisti, Çorlu Belediyesinin önünde bulunan Cumhuriyet Meydanı'nda kuruldu.  Buz pateni pisti, 19 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasında, 1 ay boyunca Çorlu'da buz pateni meraklıları için açık olacak.

BAŞKAN KADİR ALBAYRAK: "GELECEĞİMİZİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIMIZ İÇİN PROJELER ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Kıymetli halkımızın taleplerini değerlendirerek buz pateni pistimizi Çorlu ilçemizde, Çorlu Belediyemizle ortaklaşa hayata geçirdik. Sömestr tatilinde olan çocuklarımız burada güzel vakit geçirme imkânı bulacak. Projemizin tüm Çorlu halkına hayırlı olmasını diliyorum. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi.    

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR