Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
28 MART Perşembe 18:08

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’DAN TARİHİ BAŞARI

Ankara Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü; kazandığı 5 madalya ile erkekler kategorisinde Türkiye şampiyonluğuna ulaşırken kadınlarda üçüncü, genel klasmanda ise ikinci oldu.

SPOR
Giriş Tarihi : 23-12-2022 17:45   Güncelleme : 25-12-2022 21:41
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’DAN TARİHİ BAŞARI

Başkentte sporun ve sporcunun yanında olmayı sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi sporun her branşına destek vermeye devam ediyor.

Büyükşehir bünyesinde yer alan spor kulüpleri, ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarı rekoru kırarak adını dünyaya duyurmaya başladı.

15-18 Aralık 2022 tarihleri arasında Isparta’da yapılan, toplamda 4 bin sporcu ve 609 kulübün katıldığı Kulüpler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’na katılan Ankara Büyükşehir Belediyesi Spor tarihi bir başarıya imza attı.

Turnuvada 4 altın 1 bronz madalya olmak üzere toplam 5 madalya kazanan Ankara Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü; erkekler kategorisinde Türkiye şampiyonluğuna ulaşırken kadınlar kategorisinde üçüncü, genel klasmanda ise ikinci oldu.

58 kg erkeklerde İbrahim Öter, 63 kg erkeklerde Oğuzhan Kılıçkaya, 87 kg erkeklerde Haltan Uygun, 57 kg bayanlarda Zehra Kaygısız altın madalya; 73 kg bayanlarda Dilara Arslan ise bronz madalya kazandı.

Fatma AydınFatma Aydın

Fatma Aydın Haberleri,Köşe Yazıları ve Yorumları

YORUMLAR