Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 20:33

CHP Birecik İlçe Seçim Bürosu Açıldı: Başkan Adayı Op.Dr. Süleyman Gök, Vizyonunu Paylaştı

Birecik'te 31 Mart 2024 yerel seçimleri için heyecan dorukta. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Birecik İlçe Başkan adayı Op.Dr. Süleyman Gök, yoğun bir katılımla ilçe seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Meydan Mahallesi'nde bulunan seçim bürosunun açılışına önemli isimler katıldı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 28-02-2024 03:21   Güncelleme : 28-02-2024 09:21
CHP Birecik İlçe Seçim Bürosu Açıldı: Başkan Adayı Op.Dr. Süleyman Gök, Vizyonunu Paylaştı

Açılışa :

İyi Parti  Birecik Belediye Başkanı Hüseyin Sirhan Gökdoğan,İyi Parti İlçe Başkanı Müslüm Ayyıldız

  • CHP'nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Koyuncu
  • Halfeti İlçe Başkanı Ahmet Vural
  • Suruç Belediye Başkan Adayı Murat Kılıç
  • Suruç İlçe Başkanı Fevzi Yalçın
  • Haliliye İlçe Başkanı Mehtap Rastgeldi
  • Eyyübiye İlçe Başkanı Adnan Öncel
  • Karaköprü Belediye Başkan Adayı Selami Şahin
  • Haliliye Belediye Başkan Adayı Murat Kızılkaya katıldı.

Açılışta konuşan CHP Birecik Belediye Başkan adayı Süleyman Gök, Birecik'in tarihine vurgu yaparak, şunları söyledi: "Birecik, Fırat Nehri'nin kıyısında ovada kurulmuş, 10 bin yıllık tarihi geçmişi olan bir şehir. Ancak geçmişte yaşanan olaylar, şehrimizi geriye götürdü. İstanbul-Bağdat Demiryolu ve Şanlıurfa-Gaziantep Otobanı gibi projeler, Birecik'e zarar verdi. Ancak biz 31 Mart'ta göreve geldiğimizde, Birecik'in hakkını savunacak ve şehri tekrar ayağa kaldıracağız."

 Gök, projelerinden de bahsederek, tarımın merkezi yapacaklarını, ticareti geliştireceklerini ve turizmi canlandıracaklarını vurguladı. Ayrıca, Fırat Nehri'nin turizme kazandırılacağını ve su sorununun çözüleceğini belirtti.

CHP Birecik İlçe Seçim Bürosu'nun açılışı, katılımcıların büyük ilgisiyle gerçekleşirken, Gök'ün vizyon dolu konuşması da dikkat çekti. Seçim sürecinde Birecik'in geleceği için umut dolu adımlar atılmaya devam ediyor.

Gök, konuşmasına Birecik'in tarihî önemine vurgu yaparak başladı. Şehrin Fırat Nehri'nin kıyısında ovada kurulmuş, köklü bir geçmişe sahip olduğunu belirtti. Ardından, Birecik'in geçmişte yaşadığı dönüm noktalarını ele aldı. İstanbul-Bağdat Demiryolu ve Şanlıurfa-Gaziantep Otobanı gibi altyapı projelerinin şehre zarar verdiğini ifade ederek, bu tür kararların Birecik'e olumsuz etkilerini vurguladı.

Konuşmasında gelecek vizyonunu da paylaşan Gök, 31 Mart'ta göreve gelmeleri durumunda yapacakları projeleri detaylandırdı. Tarımın merkezi yapacaklarını ve bölgenin tarımsal potansiyelini değerlendireceklerini belirtti. Ticaretin geliştirilmesi için çeşitli adımlar atacaklarını ve Birecik'i turizmin merkezi haline getireceklerini vurguladı.

Ayrıca, Fırat Nehri'nin turizme kazandırılması için somut adımlar atacaklarını ve su sorununun çözümü için çalışmalar yapacaklarını ifade etti. Bu projelerin hayata geçirilmesiyle birlikte Birecik'in geçmişteki ihtişamına yeniden kavuşacağını ve şehrin tekrar canlanacağını vurguladı.

Gök'ün konuşması, katılımcılar arasında büyük bir ilgi ve heyecan uyandırdı. Şehrin geçmişiyle geleceği arasında köprü kurarak, umut dolu bir mesaj verdi ve Birecik'in yeniden yükselişe geçeceğine olan inancını pekiştirdi.

Gök'ün açıkladığı hedefler şunlardı:

  1. Birecik'i ticaretin merkezi haline getirmek ve ekonomiyi canlandırmak.
  2. Tarımı teşvik ederek bölgeyi sebzecilik merkezi haline getirmek.
  3. Suriye ile ticaretin geliştirilmesi için sınır kapısının açılması için girişimlerde bulunmak.
  4. Bölge turizmini canlandırmak ve Fırat Nehri'nin turizme kazandırılmasını sağlamak.
  5. Su sorununu çözmek ve temiz su sağlamak.
  6. Tarihi yapıları koruyarak, kentsel dönüşümü sağlayıp, yeni imar alanları açarak depreme dayanıklı modern bir şehir inşa edeceğiz.

Gök'ün konuşması, katılımcılar arasında olumlu bir atmosferde gerçekleşti ve Birecik'in geleceği üzerine umut verici mesajlar içeriyordu.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR
Seda 2 ay önce
Sadece ilimizin iyiliği için bu güzel insan kazanacak inşallah