Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
30 NİSAN Salı 01:13

"CHP Şanlıurfa Milletvekili Adayları Belli Oldu: İşte İsimler"

CHP Şanlıurfa milletvekili adayları belli oldu. İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ilk sırada yer alırken, Millet İttifakı partilerinin il başkanları da listeye dahil oldu. Seçimlerin hızla yaklaşmasıyla birlikte siyaset kazanının kaynattığı Şanlıurfa'da seçim süreci devam ediyor.

SİYASET
Giriş Tarihi : 10-04-2023 21:07

Şanlıurfa'da yapılan açıklamaya göre, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kala, CHP milletvekili adayları belli oldu.

İlk sırada İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal yer alırken, Millet İttifakı partileri Deva ve Gelecek Partilerinin il başkanları da bu listede 3 ve 4. sırada yer aldı. CHP Şanlıurfa Milletvekili adayları listesi şu şekildedir: 1. Mahmut Tanal, 2. Müslüm Cengizhan Akalın, 3. Av. Ahmet Tüysüz (Deva Partisi), 4. Abdullah Yeşil (Gelecek Partisi), 5. İbrahim Direk, 6. Dr. Süleyman Gök, 7. Ali Fethi Gürler, 8. Abdullah Direk, 9. Müslüm Şikak, 10. Adnan Tüysüz ve 11. Abdulkadir Çetin. Seçim süreci tüm hızıyla devam ederken, Şanlıurfa'da siyaset kazanının kaynadığı belirtiliyor.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR