Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 09:52

Daire Başkanı Birecik Halk Eğitim Merkezini Ziyaret Etti*

Ziyaret kapsamında Bozkurt, Şanlıurfa'daki Hayat Boyu Öğrenme Merkezi'nde usta öğreticiler ve kursiyerlerle yaptığı samimi sohbetlerle eğitimdeki olumlu etkiyi pekiştirdi, yerel katılımcıların motivasyonunu artırdı.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 06-12-2023 18:06   Güncelleme : 09-12-2023 16:11
Daire Başkanı Birecik Halk Eğitim Merkezini Ziyaret Etti*

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Sedat Seçkin Bozkurt, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenmeden Sorumlu Şube Müdürü Kenan Yada, ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turgut, Birecik Dr Hüseyin Mirkelam Halkeğitim Merkezi Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Bozkurt, Halkeğitim Müdürlüğü'nde açılan kurslar hakkında kurum müdürü Müslüm Şahin'den detaylı bilgi aldı. Ardından, kurum bünyesinde faaliyet gösteren kursların bulunduğu atölyeleri gezerek, usta öğretici ve kursiyerlerle sohbet etti.

Daire Başkanı Bozkurt, kurslara yoğun ilgi ve yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, usta öğretici ve kursiyerlerden gelen memnuniyet ifadelerine teşekkür etti. Kursiyerler, açılan kurslarda edindikleri yetenek ve becerilerle ev ekonomisine katkıda bulunduklarını vurgulayarak, Bozkurt'un ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR