Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
19 NİSAN Cuma 09:02

Dayanışmanın Gücü: Birecik'teki Depremzede Kadınların Yüzü Bezirgan ile Güldü

Mart Dünya Kadınlar Günü, Türkiye'nin güneyinde meydana gelen depremde evlerini kaybeden kadınlar için unutulmaz bir anı oldu. Birecik Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Fehime Bezirgan, çadır kentte yaşayan depremzedelerin morale ihtiyacı olduğunu düşünerek, karanfil dağıtımı yapmaya karar verdi.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 11-03-2023 01:05   Güncelleme : 13-03-2023 20:52
Dayanışmanın Gücü: Birecik'teki Depremzede Kadınların Yüzü Bezirgan ile Güldü

Depremzede olan kadınlarla dayanışma göstermek isteyen Bezirgan, 8 Mart'ta çadır kentte kalan kadınlara karanfil dağıttı. Dernek başkanı, depremden etkilenen kadınların morallerini yükseltmek için kendi elleriyle karanfilleri verdi. Kadınlar,çok mutlu olduklarını belirterek, Bezirgan'a teşekkür ettiler.

Birecik Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı, depremzede kadınlarla sadece karanfil dağıtmakla kalmadı. Bezirgan, çadırkentteki çocuklarla da oyunlar oynayarak onları güldürmeye çalıştı. Çocuklar, oyunlar oynayarak güzel bir gün geçirdiklerini ifade ettiler.

Birecik Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Fehime Bezirgan, depremzede kadınlar ve çocuklarla geçirdiği bu anlamlı gün hakkında şunları söyledi: "Bugün bizim için çok özel bir gün. Depremde evlerini kaybeden kadınlarla bir araya geldik ve onları sevindirdik. Kendi ellerimizle karanfil dağıtarak morale destek olmaya çalıştık. Her şeyden önce kadınlarımızın güçlü olmaları gerektiğine inanıyoruz. Bu zorlu süreçte, dayanışma ve birlik olmak çok önemli. Birecik Girişimci Kadınlar Derneği olarak, depremzedelere her zaman destek olmaya devam edeceğiz''.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR