Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 12:08

"Denizli Büyükşehir Belediyesporlu Genç Judokalar, Türkiye Şampiyonasında Başarı Elde Ederek Ümit Milli Takıma Seçildi"

Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı sporcuları, 2024 Spor Toto Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası’nda aldıkları başarılı derecelerle Ümitler Avrupa Judo Kupası'na katılmaya hak kazandı.

SPOR
Giriş Tarihi : 29-01-2024 12:54

Konya Karatay Spor ve Kongre Merkezi·’nde hafta sonu düzenlenen 2024 Spor Toto Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası’nda 63 ilden 904 judoka mücadele etti. Şampiyonaya katılan Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı sporcuları Aleyna Bayur 63 kg kategorisinde Türkiye ikincisi, Nisa Gökçe Yörük 70 kg kategorisinde ve Ceylin Bayur +70 kg kategorisinde Türkiye beşincisi, Samet Üstündağ ise 90 kg kategorisinde Türkiye yedincisi oldu. Aldığı başarılı sonuçlarla Ümit Milli Takıma seçilen Denizli Büyükşehir Belediyesporlu 4 judoka, 1-3 Mart 2024’te Antalya’da düzenlenecek Ümitler Avrupa Judo Kupası'nda ay yıldızlı forma altında Denizli ve Türkiye’yi temsil edecek.

Başkan Zolan sporcuları tebrik etti

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası’nda kenti başarıyla temsil eden judo takımı sporcularını tebrik etti. Antalya’da düzenlenecek olan Avrupa judo Kupasında Denizli ve Türkiye’yi ay yıldızlı forma ile temsil edecek judo takımının aynı başarıyı göstereceğine inancının tam olduğunu belirten Başkan Zolan, “Bizlere bu gururu yaşatan sporcularımıza ve teknik heyete teşekkür ediyor başarılarının daim olmasını diliyorum” dedi.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR