Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 18:14

Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın Öldürülmesi Toplumu Sarsıyor

İstanbul'un Fatih ilçesinde meydana gelen trajik olayda, "Diyarbakırlı Ramazan Hoca" olarak tanınan Ramazan Pişkin, cay ocağında bıçaklanarak hayatını kaybetti. Bu acı olay, Cerrahpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ancak yapılan müdahalelere rağmen Pişkin kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

ASAYİŞ GÜVENLİK
Giriş Tarihi : 01-02-2024 06:31   Güncelleme : 01-02-2024 07:48
Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın Öldürülmesi Toplumu Sarsıyor

Fatih ilçesinde meydana gelen üzücü bir olayda, "Diyarbakırlı Ramazan Hoca" olarak tanınan Ramazan Pişkin, işlettiği çay ocağında bıçaklanarak hayatını kaybetti. İstanbul Valiliği'nin yaptığı açıklamaya göre, Cerrahpaşa Mahallesi'nde bulunan çay ocağında gerçekleşen saldırıda Pişkin, göğüs bölgesinden üç bıçak darbesi alarak ağır yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Pişkin, tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Olayın ardından kaçan saldırganı bulmak için geniş çaplı bir operasyon başlatan polis ekipleri, soruşturmayı sürdürüyor. İstanbul Valiliği, Pişkin'in öldürülmesiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Ramazan Pişkin, 31 Ocak 2024 günü saat 13.50 sıralarında Cerrahpaşa Mahallesi Kocamustafapaşa Caddesi 88 numaralı adreste bulunan ve kendisinin işlettiği çay ocağında, kimliği belirsiz bir şahıs tarafından bıçaklı saldırıya uğramıştır" ifadelerini kullandı.

Olayın tanıklarından Halil İbrahim Galyan, "Biz geldik, buraya oturduk muhabbet ettik. Ara sıra telefonları çalıyordu, çıkıyordu orada konuşuyordu. Biraz muhabbet ettik, bize biraz dini bilgiler falan verdi. Biz artık geç oldu, gidelim dedik. Biz gittikten sonra, Ramazan Hoca bizim Sirkeci'deki iş yerimize gelmiş. Yemek yedikten sonra tekrardan buraya gelmiş. İşte gördüğümüz gibi namaz üzerinde hainler bıçaklamış Ramazan hocayı. Namaz kılarken, zaten kanı orada belli" dedi.

Ramazan Pişkin'in cenazesi, Adli Tıp'taki işlemlerin tamamlanmasının ardından memleketi Diyarbakır'da defnedilecek. Ailesi, yakınları ve sevenleri, Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın ani ölümü nedeniyle derin bir üzüntü içinde. Haberin detayları, polis ekiplerinin çalışmaları ve soruşturmanın ilerleyen aşamalarına göre ortaya çıkacak.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR