Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 09:47

Edirne Belediyesi Sağlıklı Beslenme Danışmanlığı Hizmetini Ücretsiz Sunuyor

2022 yılının Mayıs ayından itibaren toplam 610 vatandaşın yararlandığı ve Diyetisyen Buket Aslı Tezcan tarafından ücretsiz olarak verilen diyetisyenlik hizmetiyle danışanlara ömür boyu sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırılıyor.

SAĞLIK
Giriş Tarihi : 14-08-2023 15:34   Güncelleme : 14-08-2023 15:34
Edirne Belediyesi Sağlıklı Beslenme Danışmanlığı Hizmetini Ücretsiz Sunuyor

Danışmanlık hizmetine gün geçtikçe talebin arttığını belirten Diyetisyen Buket Aslı Tezcan, tüm vatandaşların ücretsiz sunulan bu hizmetten yararlanabileceğini söyledi.

Seanslarda asıl hedeflerinin danışanlara sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırmak olduğunu belirten Diyetisyen Buket Aslı Tezcan, “Seanslarımızda asıl hedefimiz sizlere sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırarak ömür boyu sürdürülebilir olmasını sağlamak. Merkezimizde kilo alma-kilo verme, sporcu beslenmesi, çocukluk döneminde beslenme, kilo kontrolü gibi hizmetler vermekteyiz. İlk önce danışanlarımızın 3 ay içerisinde yapılmış olan güncel kan tahlilleri ile merkezimize gelmelerini istiyoruz. Daha sonra burada kişisel beslenme alışkanlıkları hakkında konuşuyoruz. Ve profesyonel ölçüm cihazları ile ölçümler yapıyoruz. Bunların sonucu doğrultusunda uygun beslenme programı hazırlıyoruz. 2 hafta arayla kontrol seansları gerçekleştiriyoruz. Ve sürecin gidişatını hep birlikte değerlendiriyoruz. Sizlerde bu hizmetlerden yararlanmak istiyorsanız 0 (284) 213 41 02 numaralı hattı arayarak bizlerden randevu alabilirsiniz” dedi.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR