Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
20 NİSAN Cumartesi 14:56

EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 80. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, “80. Kuruluş Yıl Dönümü”nü çeşitli etkinliklerle kutlamaya devam ediyor.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-12-2022 13:09
EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 80. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü 80. yaşını kutladı.

Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen “80. Kuruluş Yıl Dönümü” etkinliğine EGO Genel Müdürü Nihat Alkaş, ABB Genel Sekreter Yardımcıları Mustafa Kemal Çokakoğlu ile Faruk Çınkı, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdülrezak Altun, bürokratlar ve EGO personeli katıldı.

EGO personelinin bir araya gelerek oluşturduğu EGO Müziği Topluluğu’nun verdiği mini konser eşliğinde düzenlenen yıl dönümü kutlamasında konuşan EGO Genel Müdürü Nihat Alkaş, etkinliğin açılış konuşmasında şunları söyledi:

“80 yıllık bir Cumhuriyet çınarı olan EGO, toplu taşımacılık alanındaki birikim ve deneyimini Ankara halkına dünya standartlarında kaliteli hizmet sunabilmek için seferber etmiş bir kuruluştur. Bu hizmetin arkasında 7/24 çalışan büyük bir insan kaynağı var. Geçmişinden bugüne özveriyle hizmet etmiş ve hizmet etmekte olan büyük bir aile var. 80 yıllık bu dev çınar bu kentin belleğinde büyük bir yere sahiptir. Çünkü EGO Cumhuriyetimizin kentsel gelişim ve kentlileşme projesinin en önemli dinamiklerinden biridir. Başkentimizin renkli tarihi EGO’nun siyah-beyaz fotoğraflarında saklıdır.”

 

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR