Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 09:57

Eski AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan Vefat Etti

"Türkiye siyasetinin önde gelen isimlerinden Halil Özcan'ın vefatı, derin bir üzüntüyle karşılandı; siyasi kariyeri ve hizmetleri unutulmaz bir miras olarak kalacak."

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 07-01-2024 14:24
Eski AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan Vefat Etti

"Eski AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Halil Özcan, 59 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçen hafta Özcan'ı hastanede ziyaret etmişti. Ankara'da özel bir hastanede uzun süredir tedavi gören 24, 25, 26, 27. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan'ın vefatı büyük bir üzüntü yarattı.

Erdoğan'ın ziyareti, Özcan'ın sağlık durumuyla ilgili kamuoyunu bilgilendirmişti. Eski milletvekili Halil Özcan, 1964 yılında Şanlıurfa'da doğdu. Suudi Arabistan Kral Suud Üniversitesi Eğitim Fakültesi İslami İlimler bölümünü tamamlayarak yükseköğrenimini tamamladı. 24-27. dönemlerde Adalet ve Kalkınma Partisi Şanlıurfa milletvekili olarak görev yaptı.

Özcan'ın vefatıyla Türkiye siyasi camiası önemli bir ismi kaybetmiş oldu. Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz."

HABER :Müslüm Güç

Former AK Party Member of Parliament from Şanlıurfa, Halil Özcan, passed away at the age of 59 after receiving treatment at the hospital. President Erdoğan had visited Özcan in the hospital last week. Born in 1964 in Şanlıurfa, Halil Özcan served as a member of the parliament for the 24th, 25th, 26th, and 27th terms, and also held the position of Administrative Officer in the Grand National Assembly of Turkey. Our condolences go out to his family and loved ones."

 

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR