Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
28 NİSAN Pazar 00:10

Eskişehir'de Çocuklar bahar şenliğinde coştu

Yaptığı örnek çalışmalarla “Çocuk Dostu” belediye olan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Çocuk Hakları Birimi ile farkındalık yaratmaya devam ediyor.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-06-2023 11:06   Güncelleme : 17-06-2023 11:06
Eskişehir'de Çocuklar bahar şenliğinde coştu

Çocukların talebi ve Çocuk Hakları Birimi ile Sanat Meslek Eğitim Kursları (ESMEK) iş birliğiyle düzenlenen “Çocuk Hakları Bahar Şenliği” ESMEK Emek Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Güneşli, güzel bir havada gerçekleşen şenlikte ESMEK’te kurs gören çocuklar gönüllerince eğlenirken, yoğun katılım nedeniyle istasyonlara ayrıldılar. Burada uzman eğitmenlerce “Çocuk Hakları İstasyonu, Drama İstasyonu, Doğada Çerçeve Oluşturma İstasyonu, Rozet İstasyonu” oluşturuldu.

İstasyonlarda etkinliklere büyük bir coşkuyla katılan çocuklar drama, dans, zumba ve birbirinden renkli yarışmalar ile mutlu bir gün geçirdiler. Uzman eğitmenlerden Çocuk Hakları Sözleşmesi’ndeki maddeler hakkında bilgiler alan çocuklar; doğada çerçeve etkinliği ile günün anısına doğayla barışık, bitkilerden oluşan çerçeve yaptılar.

Yapılan etkinliği çok sevdiklerini belirten çocuklar bu tür şenliklerin devamını dilerken, veliler de çocuklar için eğitici ve eğlendirici şenlik nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e ve tüm emeği geçenlere teşekkür ettiler. 

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR