Önemli İsimler Katılım Sağladı

Dernek Başkanı Mehmet Gürpınar’ın öncülüğünde gerçekleşen programa eski bakanlardan Kürşat Tüzmen, TBMM İdare Amiri ve MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Eyüp Özkeçeci, Mesut Bozatlı, İrfan Çelikaslan, Bünyamin Bozgeyik, Mehmet Sait Kirazoğlu, Mehmet Sarı, Mehmet Erdoğan, DEVA Partisi Gaziantep Milletvekili Ertuğrul Kaya ve MHP eski milletvekili Hanifi Tiryaki katılım sağladı.

Bürokratlar arasında Enerji Bakan Yardımcısı Abdullah Tanjan, RTÜK Başkan Yardımcısı Şemsettin Gürpınar, Gelir İdaresi Başkanı Faruk Gözübüyük, Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Emre Topaloğlu, Tuğgeneral Cemal Alagöz, Tuğgeneral Necdet Güngör, Tümgeneral Veli Yıldırım, Yargıtay Üyesi Müslüm Canpolat, Genel Müdür Tufan Büyükuzun ve savunma sanayinin önemli iş insanlarından Müslüm Erdoğan yer aldı. Ayrıca, çok sayıda yargı mensubu, iş insanı ve sivil toplum örgütü temsilcisi de programa katıldı.

Gaziantep Kültürü Ankara’da Yaşatılıyor

Ankara Gaziantepliler Derneği, Gaziantepli hemşehrileri bir araya getiren etkinlikleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Ramazan vesilesiyle düzenlenen bu iftar organizasyonunda, Gaziantep mutfağının seçkin lezzetleri davetlilere ikram edildi.

Kardeş Derneklerden Tam Destek

İftar programına, Ankara Nizipliler Derneği Başkanı Mehmet Göktürk, Ankara İslahiyeliler Derneği Başkanı Fuat Yılmazer ve Ankara Nurdağlılar Derneği Başkanı Adnan Köşker ile dernek yönetim kurulu üyeleri de tam kadro katılarak destek verdi ve birlik mesajı verdi.

Dayanışma Ruhu Pekiştirildi

Dernek Başkanı Mehmet Gürpınar, yaptığı konuşmada Gazianteplilerin dayanışma ruhuna vurgu yaparak, “Hemşehrilerimizle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Dernek olarak kültürel bağlarımızı güçlendirmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Program sonunda katılımcılar, bu özel organizasyon için Ankara Gaziantepliler Derneği’ne teşekkür ederek, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.