Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
27 NİSAN Cumartesi 09:24

Gaziantep'te Korkunç Trafik Kazası: 5 Ölü

Gaziantep havaalanı yolunda meydana gelen trafik kazası, 5 kişinin ölümüne ve 1 kişinin ağır yaralanmasına neden oldu. Kazada tanınmış bir iş insanının oğlu da hayatını kaybetti. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı ve kazanın nedeni henüz belirlenmedi.

ASAYİŞ GÜVENLİK
Giriş Tarihi : 09-04-2023 02:09
Gaziantep'te Korkunç Trafik Kazası: 5 Ölü

Gaziantep havaalanı yolunda gece saatlerinde meydana gelen korkunç bir trafik kazası 5 kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. İki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu gerçekleşen kazada, Gaziantep istikametine giden araçta bulunan Madal Ahmad (36), Sara Mustafa (32) ve Abdullah Ahmad (2), Havaalanı istikametine giden araçta bulunan ise Avukat Emre Özmen (28) ve Avukat Doğukan Küpeli (29) hayatını kaybetti. Ayrıca kazada bir kişi ağır yaralandı.

Olay yerine çok sayıda 112 sağlık ekibi ile itfaiye sevk edildi. Hayatını kaybeden 5 kişi Gaziantep Adli Tıp Kurumuna götürülürken, ağır yaralanan kişi ise hastaneye kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kazada hayatını kaybedenler arasında tanınmış iş insanlarından Levent Özmen’in oğlu olan 28 yaşındaki Avukat Emre Özmen de yer alıyor. Olayın ardından ailesi ve sevenleri büyük üzüntü yaşarken, kazanın sebebi henüz açıklığa kavuşmadı.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR