Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
01 MAYIS Çarşamba 23:18

Göksel, konserinin gelirlerini deprem bölgesindeki kız çocuklarına bağışlayacak

Farklı tarzı, şarkıları ve yorumcu kimliği ile yaptığı her işle müzik dünyasına yön veren Göksel, geçmişten günümüze sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirmek üzere İstanbul Harbiye Cemil Topuzlı Açık Hava Sahnesi'nde konsere hazırlanıyor.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 12-04-2023 09:48
Göksel, konserinin gelirlerini deprem bölgesindeki kız çocuklarına bağışlayacak

Göksel, Türkiye'nin birçok yerinde aralıksız konserler veren ve üretimlerini sevenleriyle paylaşan başarılı bir sanatçıdır. Her yıl düzenli olarak verdiği Harbiye konserleri, müzikseverler tarafından büyük bir heyecanla beklenmektedir. Göksel, 19 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek olan konserinin kariyeri boyunca vereceği en anlamlı konserlerden biri olacağını söyledi.

Konserin tüm gelirleri, İstanbul Vakfı aracılığıyla deprem bölgesindeki kız çocuklarının eğitimine destek olmak amacıyla kullanılacak. Konserin organizasyonu, Gergedan Yapım tarafından gerçekleştirilecek. Göksel'in bu anlamlı konseri, sadece müzikseverlere unutulmaz bir müzik deneyimi yaşatmakla kalmayacak, aynı zamanda deprem bölgesindeki kız çocuklarına ışık olacak.

Göksel, müziğiyle olduğu kadar sosyal sorumluluk projeleriyle de öne çıkan bir sanatçıdır. Bu nedenle, konserin tüm gelirlerini deprem bölgesindeki kız çocuklarının eğitimine yönlendirmesi, sanatçının toplumsal duyarlılığını bir kez daha ortaya koymaktadır.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR