Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
06 MAYIS Pazartesi 11:44

Gölcük Belediyesi, Atık istasyonunu sınıfa dönüştürdü.

Gölcük Belediyesi, çevre bilinci ve atık yönetimi konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla katı atık aktarma istasyonu kurmuştur. Değirmendere Atatürk Ortaokulu 5A sınıfı öğrencileri, bu tesisin dönem ödevi konusu olması üzerine tesisi ziyaret etmiştir.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 06-06-2023 15:41   Güncelleme : 06-06-2023 15:41
Gölcük Belediyesi, Atık istasyonunu sınıfa dönüştürdü.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, öğrencileri ve öğretmenleri tesiste karşılamış ve onlarla yakından ilgilenmiştir. Başkan Sezer, öğrencilerin sorularını cevaplayarak tesis ve atık yönetimi hakkında bilgi vermiştir.

Başkan Sezer, bu tesis sayesinde Gölcük Belediyesi'nin zamandan ve maddi açıdan büyük tasarruf sağladığını belirtmiştir. Aynı zamanda çöp toplama araçlarının daha fazla hizmet üretmek için daha fazla zamanları olduğunu ifade etmiştir. Başkan Sezer, öğrencilere ayrıca Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün yeni binasını da gezdirmiş ve bilgi vermiştir. Çevre bilincinin erken yaşlarda kazandırılmasının önemine de vurgu yapmıştır.

İlkokul öğrencileri, ziyaret sayesinde tesisin işleyişini ve çevreye olan katkılarını yerinde gözlemleme fırsatı bulmuşlardır. Ziyaret, öğrencilerin ödevlerini hazırlamaları için gerekli bilgileri toplamalarına yardımcı olmuştur.

Bu ziyaret, çevre bilinci ve atık yönetimi konusunda farkındalık kazanmayı hedeflemiştir. Öğrenciler ve öğretmenleri, kendileriyle yakından ilgilenen Başkan Sezer'e teşekkür etmiştir.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR