Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya'dan En Doğru Haber Kaynağı  - Son Dakika Haberler, Türkiye Gündemi haberleri
HV
29 NİSAN Pazartesi 00:28

Gölcük'te deprem şehitleri dualarla anıldı

Kocaeli Gölcük’te 17 Ağustos 1999’da meydana gelen depremde hayatını kaybedenler, 17 Ağustos Mezarlığı’nda dualarla anıldı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-08-2023 17:00   Güncelleme : 17-08-2023 17:00
Gölcük'te deprem şehitleri dualarla anıldı

Gölcük Belediyesi tarafından; asrın felaketi olarak nitelendirilen merkez üssü Gölcük olan, 17 Ağustos Depremi’nin 24. yıl dönümü nedeniyle 17 Ağustos Mezarlığı’nda anma töreni düzenlendi.

Törene; Kocaeli Vali Yardımcısı-Gölcük Kaymakam Vekili Ali Ada, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, İlçe Emniyet Müdürü Veli Şengül ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kuran-ı Kerim tilaveti ve duaların edilmesi ardından anma töreni son buldu.

Anma törenleri kapsamında daha sonra; İhsaniye Deprem Şehitliği, İhsaniye Çiftlik Ulu Camii, Değirmendere Şehitliği, Halıdere Merkez Camii ve son olarak da Ulaşlı Şehitliği’nde Kuran-ı Kerim tilaveti eşliğinde dualar edildi.

BAŞKAN SEZER’DEN DEPREM ŞEHİDİ YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Depremde hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, o gün yaralanan ve depremin izlerini taşıyan hemşehrilerimize sağlıklı ve uzun ömürler, yakınlarını kaybedenlere de sabırlar dilerim” dedi.

Salih DarıcıSalih Darıcı

Salih Darıcı Haberleri, Köşe Yazıları,Yorumları Şanlıurfa Birecik

YORUMLAR